1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Mida kinkida inimesele, kellel on juba kõik olemas? Kingi tervist!
Mida kinkida inimesele, kellel on juba kõik olemas? Kingi tervist!

Mida kinkida inimesele, kellel on juba kõik olemas? Kingi tervist!

Jõulude eel soovitab Ökoapteek Eliksiir, millised kvaliteetsed tervisetooted praeguse aastaajaga kõige paremini sobivad ja toob välja näiteid, mis teistest turul leiduvatest ilu- ja tervisetoodetest erinevad. Siit saab häid kingimõtteid – kingi lähedasele ainult kõige paremat!

Fotod: Pixabay

Mõni aasta tagasi Eestis turule tulnud toidulisandibränd Terranova paistab silma erilise koostise ja puhtuse poolest. Esiteks puuduvad Terranova toodetes igasugused sünteetilised koostisosad. Lisaks on nende toodete kokkupanemisel arvestatud spetsiifiliste nende toodete imendumise jaoks vajalike kaasainetega ja eriliselt paistab silma, et kasutatud paljuski orgaanilisi ehk mahedaid külmkuivatatud ürte ja ravimtaimi – seda kõike parema imendumise ja mõju tarvis.

Meie naislugejatele pakub kindlasti huvi Terranova Beauty Complex, mille eesmärk on säilitada naha, küünte ja juuste tervist. Tootes sisalduv MSM on vesilahustuv orgaaniline väävliühend, mis on põhikomponendiks elastiini, kollageeni ja keratiini moodustumisel. C-vitamiin on oluline naha tervise seisukohast, aidates seal tekkida kollageenil ja A-vitamiinil. Seega tegemist on puhtaima võimaliku sisemist ja välist ilu toetava abilisega, kuhu on kokku pandud kõik põhilised koostisosad, millega nahk, küüned ja juuksed veel ilusamaks ja säravamaks saada.

Kuigi üldiselt seostuvad vitamiinid kas tablettide või kapslitega, siis Terranova suund on järjest puhtama ja muundamata kuju suunas. Seetõttu on nad kokku pannud multivitamiinisegu, millel on puhtaim vorm. See koosneb suurest hulgast taimsetest külmkuivatatud saadustest ja on formuleeritud selliselt, et meie organismi jaoks ühe klaasitäiega saaks päeva põhiline vitamiini-, mineraali- ja ensüümiannus antud. Tegemist on suurepärase tootega kiiret eluviisi elavatele, kes soovivad enda kehale parimat pakkuda, kuid võõrastavad tablettide neelamist. On ju teada, kui keeruline on tänasel päeval õigesti toituda ja niimoodi kõik vitamiinid kätte saada.

Terranova Life Drink on eriti toitev pulbriline toidulisand. Supertoit sõna otseses mõttes! Life Drink sisaldab rikkalikult taimseid valke, orgaanilise kvaliteediga värskelt külmkuivatatud köögiviljade-, marjade- ja seentepulbrit, kontsentreeritud täistoitu ja muid toidu looduslikke aktiivseid koostisosi, samuti seedeensüüme, piimhappebaktereid, rasvhappeid ja kiudaineid – 100 protsenti lisaainetevabalt.

Meie pimedale aastaajale ja tihedale elustiilile mõeldes on Terranova toonud välja põnevad keha sünergiat tõstvad tooted. Üks on mõeldud kurnatud ajal veidi energiat andma, kognitiivset sooritust ergutama, teine stressirohkel ajal pingega paremini toime tulema ja stabiilsemat enesetunnet säilitama.

Terranova Vibrant Synergy on suurepärane energiataseme tõstja. See sisaldab erakordselt palju keha kaitsvaid ensüüme, millel on oluline roll organismi energeetilises metabolismis. Toode toetab ka kaalulangetamist. Peamised koostisosad on ainurakne vetikas chlorella ja spirulina, mis sisaldavad rohkesti klorofülli, kergesti seeditavaid valke, vitamiine, mikroelemente ja ensüüme. Seent cordyceps kasutatakse adaptogeensete omaduste tõttu organismi energiaainevahetuse, üldseisundi ja hapniku omastamise toetamiseks. Reishi-seent nimetatakse mõnikord „surematuse seeneks”. Uuritud on muu hulgas selle seost südame-veresoonkonna, immuunsüsteemi ja maksa tervisega. See tugevdab närvisüsteemi kurnatuse ja neerupealiste puudulikkuse korral.

Terranova Smooth Synergy mõju on rahustav ja õrn. See on mõeldud toetama närvisüsteemi funktsioone. Tootesse on valitud adaptogeenseid taimi ja ravimtaimi, nagu roosijuur ja aswagandha, mis tugevdavad närvisüsteemi ja toetavad energia tootmist, kuid ei stimuleeri seda liigselt. Rohelised kaeraseemned sisaldavad aineid (gramiin ja aveniin), mis tasakaalustavad närvisüsteemi, samuti B-rühma vitamiine ja mikroelemente.

Head Uudised GoodNews