1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Minister tunnustas Jõgeva haiglat koostöö eest TÜ kliinikumiga
Minister tunnustas Jõgeva haiglat koostöö eest TÜ kliinikumiga

Minister tunnustas Jõgeva haiglat koostöö eest TÜ kliinikumiga

Urmas Kruuse Foto allikas: www.valitsus.ee
Urmas Kruuse
Foto allikas: www.valitsus.ee

Tervise- ja tööminister Urmas Kruuse kohtus eile Jõgeva haigla esindajatega ning tunnustas viimaseid koostöö eest Tartu Ülikooli Kliinikumiga, kuna koostöös on Mustvee tervishoiukorraldusele võimalik leida häid lahendusi.

“Kohtumisel Jõgeva haigla esindajatega oli mul hea meel tõdeda, et neil toimub tihe koostöö TÜ kliinikumiga. Samuti on teinud tänuväärset tööd ka SA Põltsamaa tervis,” vahendas sotsiaalministeerium Kruuse sõnu. “Koostöös on kindlasti paremad võimalused leida Mustvee tervishoiukorralduseks häid lahendusi. Investeerime tervishoidu selleks, et arstiabi oleks inimestele kättesaadavam ja arstide töötingimused paremad.”

SA Jõgeva Haigla ja SA Põltsamaa Tervis esindajatega kohtumise eesmärk oli rääkida lähemalt uute tervisekeskuste loomisest. Möödunud nädalal esitati tervisekeskuste toetustingimuste projekt laiemale arutusele. Sotsiaalministeeriumi hinnangul muudab Eesti eri paikadesse tervisekeskuste loomine kvaliteetse perearstiabi koos toetavate teenustega inimesele kättesaadavamaks.

Head Uudised GoodNews