1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Moller Auto töötajad kogusid tervisekuu raames ligi 800 aktiivselt liikumise tundi
Moller Auto töötajad kogusid tervisekuu raames ligi 800 aktiivselt liikumise tundi

Moller Auto töötajad kogusid tervisekuu raames ligi 800 aktiivselt liikumise tundi

Moller Auto nimetas maikuu tervisekuuks ning töötajate tervise edendamiseks asusid ettevõte töötajad koguma aktiivselt liikumise tunde. Kuu ajaga liiguti aktiivselt kokku 789 tundi ja 26 minutit.

Tervisekuu aktsiooni andsid oma panuse kõik 160 Moller Auto töötajat. Tegeleti kõndimise, jooksmise, jõusaalitreeningu, rühmatreeningute, jalgrattasõidu, poksi, golfi ja mitmete muude aladega. Kilomeetreid läbiti kokku 5513.

„Otsustasime sammude või kilomeetrite asemel koguda aktiivseid tunde just seepärast, et meil on kolleegidel nii palju erinevaid hobisid ning tahtsime, et kõik saaksid endale meeldiva alaga oma panuse anda,“ selgitas Moller Auto personalijuht Kadri Timuska.

„Kuna me tegeleme tööl olles nagunii autodega, siis kutsusime aktsiooniga inimesi üles oma autod seisma jätma, et rohkem niisama liikuda,“ märkis Timuska. „Võib öelda, et see pilootprojekt õnnestus väga hästi. Oleme juba otsustanud, et kordame sügisel tervisekuud uuesti ja siis tõstame ka panuseid. Nimelt tahame esitada väljakutse mõnele teisele autoesindusele. Kui autode tippkiirused ja muud näitajad on paberil ilusti kirjas, siis väljakutsega näeme, kes esindustest parema läbivuse ja vastupidavusega on.“

Head Uudised GoodNews