1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Mustamäel toimus täna tervisepäev
Mustamäel toimus täna tervisepäev

Mustamäel toimus täna tervisepäev

Mustamäe polikliiniku projekti arutelu 2Täna toimus Mustamäe järjekordne tervisepäev, mille korraldajateks on Mustamäe polikliinik koos Lääne-Tallinna Keskhaiglaga  ja mille keskmes on tulevase Mustamäe tervisekeskuse tutvustamine.

Tervisepäeval osalenud ja uue tervisekeskuse projektiga tutvunud Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul andis linn aasta tagasi lubaduse toetada Mustamäe tervisekeskuse arendamist. „Oluline on parandada mustamäelastele arstiabi kättesaadavust, mida uus tervisekeskus võimaldab. Kui meditsiinitöötajatel on head töötingimused, võimalus saada arstide ja õdede majas omaette korter, siis nad jäävad ka siia tööle,“  märkis Savisaar.

Lääne-Tallinna Keskhaigla on lubanud 2015. aasta alguseks valmis saada projekti, mida Tallinna linn finantseerib, Mustamäe tervisekeskus peaks valmis saama 2017. aastaks.

Mustamäe polikliiniku projekti arutelu 1Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul valmib Mustamäel mitmekesiseid teenuseid pakkuv  tervisekeskus. „Lisaks õismäelastele ja nõmmekatele saavad nüüd ka mustamäelased  täielikult kaasaegsetele nõuetele vastava terviseasutuse, mis peaks rahuldama kõige erinevamaid  vajadusi,“ ütles Martinson.

Tervisepäeval osalejad said kuulata loengut istuvast eluviisist tulenevatest terviseriskidest ning nende vältimisest, samuti on kuni kella 15-ni kõigil huvilistel võimalik lasta tasuta oma tervisenäitajaid kontrollida ja määrata vererõhku ja veresuhkru taset.

Tervisepäeva jooksul tutvustavad ja müüvad ravimifirmad Tervise Abi, Chemi-Pharm ja Magnum Medical polikliiniku esimesel korrusel oma tooteid.

Head Uudised GoodNews