1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Muusikafestivalil tarbitakse üha rohkem salateid
Muusikafestivalil tarbitakse üha rohkem salateid

Muusikafestivalil tarbitakse üha rohkem salateid

Marko Põder külastajaid teenindamas
Fotod: Maxima Eesti

Õllesummeri külastajate kahe esimese päeva tagasiside näitab, et festivali eelistatuimad suupisted on Caesari salat ja kohupiima-pähklikook, mida maitsti Maxima jaeketi Meistrite Kvaliteedi kohvikus enim.

“Suvised muusikafestivalid kostitavad külastajaid hea muusika kõrval traditsiooniliselt pigem erinevate grilltoodete ja rammusate suupistetega. Meie otsustasime täiendada valikut salatite ja koogiga, mis senise müügistatistika järgi on sel suvel Eesti inimeste lemmikuteks,“ rääkis Maxima Eesti operatsioonidirektor Marko Põder.

Marko Põder külastajatega suhtlemas

“Kahe esimese Õllesummeri päeva tulemused näitavad, et eelistatuimaks suupisteks meie kohvikus on Caesari salat ning seejärel lihasalat, väga populaarne on ka hõrk kohupiima-pähklikook,” lausus Marko Põder. “Suupistete vastu on olnud huvi nii suur, et festivalipäeva lõpuks on kõik tooted ka otsa saanud. Seega lähenevatel päevadel oleme valmis veel suuremale hulgale külastajatele maitseelamusi pakkuma.”

Meistrite Kvaliteedi kohvik

Meistrite Kvaliteedi kohvikus on Õllesummeri külastajatel võimalik tasuta maitsta viit erinevat salatit ja kooki.

Eesti üks suurim jaekett Maxima on Õllesummeril oma suupistetega väljas juba teist aastat. Festival toimub 5.-8. juulini Tallinna lauluväljakul.

Head Uudised GoodNews