1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Nõmme eakate kool alustab uut aastat toitumisteemal
Nõmme eakate kool alustab uut aastat toitumisteemal

Nõmme eakate kool alustab uut aastat toitumisteemal

Reedel, 21. jaanuaril kell 12 toimub Nõmme maja aulas selle aasta esimene eakate loeng “Söö hästi, siis tunned end hästi!”, kus kasulikke nõuandeid toitumisest jagab toitumisteadlane Raivo Vokk.

Nõmme linnaosa vanema Lauri Paeveere sõnul on eakate kooli teemad alati väga elulised ning huvitavad. „Toidulaua mitmekülgsus ja toiduainete kogused on kindlasti teema, mille juurde inimene erinevatel eluetappidel üha uuesti tuleb, olgu selleks põhjuseks ülekaal, vanus või tervis. Toitumise osatähtsust elukvaliteedi juures ei tasuks kunagi alahinnata,“ selgitas Paeveer.

Raivo Vokk on toitumisteadlane ja Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor. Ta on toitumisalaste teadustööde ja raamatute autor ning magistri- ja doktoritööde juhendaja. Ülikoolis õppis Raivo Vokk inimese füsioloogiks ja biokeemikuks ning tal on teaduskraad mikrobioloogias. Toitumissoovitusi on ta jaganud koolitustel, raadio- ja telesaadetes ning ajalehtedes-ajakirjades.

Järgmine eakate loeng toimub 11. veebruaril kell 12. Siis on teemaks “Seekord oli õnn meiega” ning lektoriks kunstnik ja poliitik Heinz Valk.

Korraldajad paluvad kõikidel külastajatel esitada COVID-tõend koos isikut tõendava dokumendiga.

Rohkem infot Nõmme eakate päevakeskuse kohta leiate Nomme.ee.

Head Uudised GoodNews
tags: