1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. NÕUSTAMINE I Rehabilitatsioonikeskus “Lootus õnnele” pakub rehibilitatsiooniteenuseid ja psühholoogilist nõustamist
NÕUSTAMINE I Rehabilitatsioonikeskus “Lootus õnnele” pakub rehibilitatsiooniteenuseid ja psühholoogilist nõustamist

NÕUSTAMINE I Rehabilitatsioonikeskus “Lootus õnnele” pakub rehibilitatsiooniteenuseid ja psühholoogilist nõustamist

Rehabilitatsioonikeskus “Lootus õnnele” pakub täiskasvanutele ning lastele rehibilitatsiooniteenuseid ning psühholoogilist nõustamist. Teenuse maksumus on tavahinnast kuni neli korda soodsam.

Rehabilitatsioonikeskus “Lootus õnnele” otsustas eriolukorra tingimustes tulla inimestele appi stressi maandamisel ning laiendas oma teenuste nimekirja. Nüüd pakutakse ka tasulist spetsialistide vastuvõttu.

Rehabilitatsioonikeskuse juhataja Anna Mikkoneni sõnul on keskuse poole pöördutakse abi saamiseks ka tavainimesed, kelle jaoks tekitas praegune olukord psühholoogilisi raskusi, otsitakse abi stressi maandamiseks.  “Meie keskus osutab teenuseid erivajadustega inimestele. Praegu tegime otsuse laiendada teenuste nimekirja ning osutada teenuseid ka kõikidele soovijatele. Rehabilitatsiooniteenuseid finantseerib sotsiaalkindlustusamet. Kahjuks peavad teised abivajajad maksta teenuse maksumuse ise kinni,” sõnas ta.

“Hetkel saame pakkuda psühholoogi, kogemusnõustaja, loovterapeudi, füseoterapeudi ning logopeedi teenuseid. Otsustasime, et saaksime pakkuda teenuseid kohapeal hinnaga 15 eurot ühe korra eest, kui klient soovib saada online teenust, siis sel juhul on maksumus ühe korra eest 10 eurot, online grupiteenus on 7 eurot. Kui soovite tulla kohale, siis meil on range kord. Ruume desinfitseeritakse, igale kliendile mõõdetakse palavikku, samadel tingimusel töötavad ka meie spetsialistid”, lisas Anna.

Teenuste saamiseks ning lisainfo saamiseks palume helistada telefonidel 56907779, 54555443 või kirjutada e-posti aadressile lootus.onnele@gmail.com, meie veebileht on www.lootusonnele.eu.

Head Uudised GoodNews