1. Avaleht
  2. Tervis
  3. OSALE PILETILOOSIS! Elu24 loosib piletid talvisele Joogafestivalile!
OSALE PILETILOOSIS! Elu24 loosib piletid talvisele Joogafestivalile!

OSALE PILETILOOSIS! Elu24 loosib piletid talvisele Joogafestivalile!

JoogafestivalMeelelahutusportaal Elu24 loosib välja kaks pääset märtsis Tallinna Kultuurikatlas toimuvale talvisele Joogafestivalile.

Prii pääsme võitmiseks saada kiri aadressil info@mediamarketing.ee ja sa võid võita endale võimaluse veenduda selles, kas jooga on ka tegelikult nii lahe ja lõõgastav, kui sellest räägitakse. Kui sa aga oled juba joogamatil istunud, siis avaneb sul ehk võimalus kohtuda taas endasuguste veendunud joogaaustajate ja parimate joogaõpetajatega. Märkõnaks pane JOOGAFESTIVAL.

Seekordse joogafestivali olemus on pandud sõnaühendisse Elustiilipäev, mis tähendab üritusena midagi laiemat kui lihtsalt jooga, sellesse on kätketud tervisliku elustiiliga seotud distsipliinid ja teadmised, mille seast leiab igaüks midagi enda jaoks. Peateemadeks on tervis, teadlikkus, heaolu ja toitumine.

Joogafestival2

Joogafestivali Elustiilipäeva 16 punktiga programm toimub neljas saalis kokku 750 osalejale.

Sinna mahuvad erinevad joogastiilid, pilates, Yoga funk ehk Jocke Salokorpi koos Jagaspace acoustic live muusikaga ja Natalie Sanna ja Almer Jansu 108 päikesetervitust gongihelide saatel, toimub Sirli Tanilooga NIA tants, aga ka Eesti tantsud Märt Agu, tantsurännak Krisina Paškeviciuse ja kosmilise ambiendi saatel tantsud Arne Lauri juhendamisel.

Loengusaalis saavad huvilised Kreet Rosina ja Ville Jehe vahendusel teada Tiibeti ne dzang joogast.

Naistesaalis on kuulajate ees Epp Kärsin, Karolin Tsarski, Katrin Saali Saul ja Kadi Toompere, loengud on naise seksuaalsusest, mehele naudingute pakkumisest, taimsest toidust, joogast igapäevaelus ja paljust muust huvitavast.

Joogafestival3

Jooga on viis mõtestada elu ja iseennast, see on liikumine ja endasse vaatamine. See on tervislik toit, värsked õhusõõmud, rõõm täisväärtuslikust elust ja mõnusalt zen olemine. Kõigil kaasalööjatel on võimalik saada virgutav energiasüst kevadväsimuse asemel ja oodatud on igaüks, ka siis, kui oled senini joogast ainult mõelnud.

Kaasalöömine Elu24 piletiloosis annab võimaluse fortuuna toel seda kõike tasuta kaasa teha.

Allikas: Elu24 

Head Uudised GoodNews