1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. OTEPÄÄ 900! Juubeliaasta jätkub Idamaade köögiga
OTEPÄÄ 900! Juubeliaasta jätkub Idamaade köögiga

OTEPÄÄ 900! Juubeliaasta jätkub Idamaade köögiga

GMP Clubhotel & Pühajärve restoran Foto: GMP Clubhotel & Pühajärve restoran
GMP Clubhotel & Pühajärve restoran
Foto: GMP Clubhotel & Pühajärve restoran

Otepää 900 ürituste raames alustas GMP Clubhotel & Pühajärve restoran märtsis rahvusköökide aastat.  23. aprillil on järg käes Idamaade rahvustoitudel.

23. aprillil algusega kell 19.00 on võimalik GMP Clubhotel & Pühajärve restoranis nautida erinevaid Idamaa hõrgutisi alates lõhe-sashimist kuni lõpetades mate-mündi kreemiga. GMP Clubhotel & Pühajärve restorani  peakokk Koit Uustalu sõnas, et seekord  aitab õhtusöögi serveerida ning väärt lugusid Idamaadest vesta erikülaline Tallinnast – aasia restorani  „Riis“ peakokk ja omanik Kadri Tran.

Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.

Head Uudised GoodNews