1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Peaasi.ee sai valmis meeleolu parandamise e-kursuse
Peaasi.ee sai valmis meeleolu parandamise e-kursuse

Peaasi.ee sai valmis meeleolu parandamise e-kursuse

MTÜ Peaasjad sai valmis veebikursuse, millega võib alustada endale sobival ajal.

“Jõulud võivad tuua palju rõõmu, aga mitte alati. Pühadeajal võivad inimesed tunda rohkem stressi, alanenud meeleolu ja üksindust. Ootame e-kursusele osalema kõiki inimesi, kes tunnevad, et nende meeleolu on alanenud, energiatase vähenenud ja elurõõmu varasemast vähem. Pakume võimalust õppida ja läbi proovida erinevaid tehnikaid, et ennast aktsepteerida, toetada oma mõtteid ja tundeid, und ja suhtlemisoskust,” ütles Peaasi.ee tegevjuht Anna-Kaisa Oidermaa.

Kursus on mõeldud noortele ja täiskasvanutele, kelle elu häirivad alanenud meeleolu, langenud energiatase, huvide ja elurõõmu vähenemine. See ei tähenda, et inimesel kindlasti on depressioon, aga kuna tegemist on depressiooni peamiste sümptomitega, siis keskendutakse kursusel sellele, et depressiooni olemusest paremini aru saada ja õppida viise, kuidas enesetunnet parandada. Ka need, kellele ei ole depressioonidiagnoosi, kuid kes kogevad nimetatud tunnuseid, võivad kursusest ikkagi kasu saada ja oma enesetunnet parandada.

Kursuse sisumaterjalid koostasid sotsiaalministeeriumi ja Heateo Mõjufondi toel kliinilised psühholoogid Ailen Suurtee, Kadri-Liis Sits ja psühholoog Tuuli Junolainen. Kuni 30-aastased saavad kursusel osaleda tasuta tänu Coca-Cola toetusele.

Head Uudised GoodNews
tags: