1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Personaaltreener teab: vööümbermõõt reedab tervise olukorda
Personaaltreener teab: vööümbermõõt reedab tervise olukorda

Personaaltreener teab: vööümbermõõt reedab tervise olukorda

Foto: Shutterstock

Vööümbermõõt laseb enda tervislikku seisundit kõige lihtsamini hinnata – selle kohta räägib personaaltreener ja kogemusnõustaja Indrek Palm lähemalt juba 19. aprillil Tartu Tasakaalukeskuses.

“Inimese kõht või vöökoht on üks lihtsamaid ja paremini märgatavaid indikaatoreid, mis peegeldab inimese füüsilist vormi ja tervislikku seisundit,” ütleb Palm, kes kaevus tervisliku toitumise saladustesse juba siis, kui Eestis veel Leninile lilli viidi.

Nüüdseks teab 56-aastane tippvormis Palm veelgi rohkem ning räägib ka teistele paksuksmineku ABC-st ehk kaalutõusu ja rasvumise põhjustest.

Loengus “Kõht kui tervise peegel” selgitab personaaltreener Palm, miks on oluline osata näha ohumärke ja hakata oma kehaga tegelema enne, kui tõsisemad tervisehädad platsis on.

Indrek Palm

Ühest õnnevalemit Palmil küll pole, aga tema enda hea tervis taandub aktiivsele elustiilile. Palm on üle 30 aasta regulaarselt sportinud ja trenni teinud – ja seda üldsegi mitte enesepiitsutamise teel. Inimese õnnelik elu sõltub füüsilise ja vaimse poole võrdsest arendamisest, leiab Palm, kes on ise seda põhimõtet alati järginud ja hoidnud trimmis nii keha kui ka aju.

Kes veel ei tea, kuidas oma välimust ja tervislikku seisundit kardinaalselt paremaks muuta, saavad ennast Indrek Palmi loengule registreerida meiliaadressil: indrek@tasakaalukeskus.ee või telefonil 5036246.

Loeng “Kõht kui tervise peegel” toimub neljapäeval, 19. aprillil kella 18–20 Tartu Tasakaalukeskuses aadressil Struwe 4 – otse ülikooli raamatukogu vastas, kus asub ka Korp! Filiae Patriae. 15-eurose osalustasu saab maksta kohapeal sularahas.
Viimane päev loengule registreerumiseks on 18. aprill.

Head Uudised GoodNews