1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Qvalitas soetas kaks vaktsineerimisvõimekusega mobiilset tervisekabinetti
Qvalitas soetas kaks vaktsineerimisvõimekusega mobiilset tervisekabinetti

Qvalitas soetas kaks vaktsineerimisvõimekusega mobiilset tervisekabinetti

Qvalitas Arstikeskuses alustavad jaanuarist tööd kaks mobiilseteks tervisekabinettideks ümberehitatud kaubikut, mis võimaldavad osutada tööandja juures kohapeal vaktsineerimisteenust ning teha nägemiskontrolle.

Qvalitase teenindusjuhi Anneli Mäeotsa sõnul täiendavad kaks mobiilset tervisekabinetti hästi ettevõtte senist kolme tervisebussi. „Nüüdsest on võimalik ettevõtetes kohapeal teha täpselt samaväärset nägemiskontrolli ning hooajalisi vaktsinatsioone kui arstikeskustes. Mobiilsed tervisekabinetid sobivad hästi ka COVID-19 vaktsineerimiste tegemiseks,“ lisas Mäeots.

Mobiilne tervisekabinet on varustatud kõigega, mis vaktsineerimise läbiviimiseks vajalik, sealhulgas verevõtutool, külmkapp vaktsiinide transportimiseks ja hoiustamiseks ning elektrooniline andmeside vaktsinatsiooni koheseks digilukku edastamiseks. Mobiilsed tervisekabinetid on varustatud optometristi vastuvõtuks vajaliku kaasaegse tehnikaga, et saaks teostada nägemisteravuse kontrolli, refraktomeetriat ja vajadusel väljastada prilliretsepti.

„Tänavu oma 25. tegutsemisaastat tähistava Qvalitas Arstikeskuse eesmärk on osutada tervisekontrolli täisteenust üle Eesti. Selle pakkumine ettevõtetes kohapeal aitab väärtustada töötaja aega, sest täistervisekontrollile meie mobiilsetes kabinettides kulub kokku vaid ligikaudu 1 tund,“ selgitas arstikeskuse juhatuse esimees Tõnu Velt.

Qvalitase Arstikeskus on Eesti suurim töötervishoiuteenuse pakkuja. Pakutavad tervishoiuteenused hõlmavad ka üld- ja eriarstiteenuseid. Qvalitase esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Põlvas ja Võrus.

Head Uudised GoodNews