1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. RESTORAN TCHAIKOVSKY! Sümfooniameister kutsub jooma teed konjakiga
RESTORAN TCHAIKOVSKY! Sümfooniameister kutsub jooma teed konjakiga

RESTORAN TCHAIKOVSKY! Sümfooniameister kutsub jooma teed konjakiga

Restoran TchaikovskyKas teadsite, et romantistlik helilooja ja vene klassikalise sümfoonia üks rajajatest Pjotr Iljitš Tšaikovski tellis teemajas alati kanget teed sidruni ja konjakiga, üks tema lemmikpaikadest asus Haapsalus Tagalahe kaldal, kus ta alustas ka ooperiga “Vojevood”, ja 1891. aastal oli ta veidi aega Tallinnas?

Aga kas te teate ka seda, et restoran Tchaikovsky asub vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel Raekoja platsist ja pakub Teile parimaid maitseelamusi Vene köögi sümfooniast?

18. sajandi lõpus saabusid Prantsuse parimad kokad Venemaale. Tulemuseks oli seninägematu kooslus Prantsuse ja Vene köögist. Restoran Tchaikovsky meeskonna kireks on taaselustada need meistrite käe all valminud retseptid ja täiendada neid endi kogemuste ja visiooniga.

2013 aastal, sai Restoran Tchaikovsky Eesti 50 parima restorani valimisel 1. koha Tallinnas ning 2. koha Eestis. Hõbelusikas 2013 raames omistati restoranile tiitlid “Parim restoran”, “Parim gurmeerestoran” ja “Parim hotellirestoran”. Restorani peakokk Vladislav Djatšuk on maailma kokanduskunsti tippvõistluse Bocuse d’Or Europe 2009. aasta finalist.

“Kas hellitate end à la carte lõuna- või õhtusöögiga meie hubases restoranis või otsustate nautida toateeninduse poolt pakutavaid maitsvaid roogasid ühes meie mugavatest numbritubadest hotellis Telegraaf – peakokk Vladislav Djatšuk oma meeskonnaga kindlustab teile alati võrratu maitseelamuse,” ütleb menüütutvustus. Kui aga huvitute uuest pakutavast trühvliõhtusöögist — tulge aga kohale!

Restoran Tchaikovsky2

Teisipäevast laupäevani, õhtuti algusega kell 19:00 musitseerivad Tchaikovskys muusikud viiulil, tšellol ja klaveril. Kõlavad popurriid ja fantaasiad ooperitest, operettidest, ballettidest ning seaded sümfoonilistest teostest. Restoran mahutab kuni 55 venepärast armastavat külalist ja baar on teie jaoks avatud kuni hiliste tundideni, et võiksite nautida parimaid veine uuest ja vanast maailmast – samuti kõike muud, mida süda ihaldab.

“See on meloodiarikas ning hästi orkestreeritud. Eriti kütkestav oli adagio. Viimane on üles ehitatud vene karakterile; seda vene motiivi kuuldes tunned, kuis süda soojeneb…” Nii iseloomustas üks muusikakriitik Tšaikovski sümfooniat nr 1 pärast 1867. a St. Peterburis toimunud kontserti. Osake sellest imest on kätketud restorani Tchaikovsky.

Tere tulemast sümfooniamaailma!

Head Uudised GoodNews