1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Rimi tervisekampaania valiti Euroopa parimate sekka
Rimi tervisekampaania valiti Euroopa parimate sekka

Rimi tervisekampaania valiti Euroopa parimate sekka

Rimi kauplusteketi tervisekampaania „Sinu tervise heaks“ valiti konkursil Euroopa Äriauhinnad finalistide hulka.

Mainekas ja kõrgetasemeline Euroopa Äriauhindade konkurss „The European Business Awards 2013/14“ tunnustab neid organisatsioone, mis sihikindla ja innovaatilise tegevusega arendavad ettevõtluskeskkonda ning tõstavad ärikultuuri. Rimi Eesti Food AS poolt 2012. aastal alustatud projekt „Sinu tervise heaks“ pälvis konkursi žüriilt tunnustuse ja tiitli „National Champion“.

Koos 527 projektiga 31 riigist jätkab „Sinu tervise heaks“ kampaania võistlemist peaauhinnale – Ruban d’Honneur tiitlile, mis mille võitja selgub 2014. aasta aprillis. Nimekatest Euroopa ettevõtetest konkureerivad peaauhinnale sellised suurnimed nagu näiteks Deutsche Telekom, Škoda, eBay Italia, samuti näiteks Grindeks ja Lattelecom Lätist.

Rimi tervisekampaania pälvis auhinna sotsiaalselt vastutustundliku tegevuse eest, mis ärgitab tarbijaid tegema tervisesõbralikumaid valikuid. Kampaania propageerib tervislikku ja tasakaalustatud toitumist, tõstes tarbijateadlikkust puu- ja juurviljade kasulikest omadustest ja piirates samal ajal kauplustes tubakatoodete ja energiajookide müüki.

Rimi Eesti tegevjuhi Anders Lorentzsoni sõnul on „Sinu tervise heaks“ programmi vahendusel jõudnud klientideni uuendused, mis aitavad tervislikumalt elada.

„Alates 2012. aastast konsulteerib meie kliente Rimi tervisenõustaja, jaanuaris avasime hüpermarketites iseteeninduslikud värske salati letid, lisaks korraldame ekskursioone Eestimaa taludesse, kus lapsed näevad maaelu ja omandavad teadmisi mahetoidust ja põllumajandusest,“ lisas Lorentzson.

„Oleme õnnelikud, et  meie terviseprogramm ja sellega seotud tegevused on teeninud tarbijate äärmiselt hea ja sooja vastuvõtu ning projekti on eeskujuks seadnud mitmed rahvusvahelised žüriid,“ sõnas Rimi Eesti juht.

Rimi projekt “Sinu tervise heaks” tunnistati möödunud aastal ka parimaks ühiskonda panustavaks ja väärtust loovaks projektiks konkursil Rootsi Äriauhind 2012.

Head Uudised GoodNews