1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Rocca al Mare keskuses alustati suurima kiirkliiniku rajamist
Rocca al Mare keskuses alustati suurima kiirkliiniku rajamist

Rocca al Mare keskuses alustati suurima kiirkliiniku rajamist

Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses alustati pealinna suurima Confido Kiirkliiniku rajamist, mis võimaldab alates jaanuarist tervisemuredele lahendust saada samaaegselt kaubanduskeskuse külastamisega õhtuti, nädalavahetusel ja pühade ajal.

Confido Healthcare Groupi juhatuse liikme Tarmo Kärsna sõnul mõeldakse praegu tervisele ja kantakse tervise eest hoolt rohkem kui kunagi varem. “Ka inimeste ootus teenuse kättesaadavusele on hüppeliselt kasvanud – nii on kahes juba avatud Confido Kiirkliinikus mitu tuhat külastust kuus,” selgitas Kärsna. “Tänu sellele avame käesoleva aasta lõpus veelgi mahukama Confido Kiirkliiniku Tartu Lõunakeskuses ning kuu hiljem juba Rocca al Mare keskuses,” kirjeldas Kärsna kiiret laienemist.

Rocca al Mare kaubanduskeskuse juht Kristjan Maaroos ütles, et suure Confido Kiirkliiniku avamine näitab kaubanduskeskustes uut suunda. „Kui kõigepealt tekkis keskustes tavapärase kaubamüügi kõrvale igapäevaste olmeteenuste pakkumine, seejärel kinod, vaba aeg ja meelelahutus, siis tänane uus selge trend on terviseteenuste lisandumine,” selgitas Maaroos. “Inimesed ootavad suurtelt keskustelt nüüd juba pea kõiki igapäevaseid teenuseid.”

Confido suurim Kiirkliinik avab oma uksed 2021. aasta jaanuaris. Patsiente hakatakse teenindama  keskuse lahtiolekuaegadel, sealhulgas õhtuti, nädalavahetuseti ja pühade ajal.

Kiirkliinikusse pääseb nii aega broneerides kui elavas järjekorras kergemate vigastuste, halva enesetunde või erinevate terviseuuringute läbiviimiseks. Kiirkliinikus teostatakse näiteks ultraheliuuringuid, kiiret sünnimärgi kontrollimist, vaktsineerimisi ja erinevaid analüüse. Taotleda saab tervisetõendeid nii mootorsõiduki juhtimisõiguse kui relvaloa saamiseks ning väljastatakse ka meditsiinilisi sertifikaate. Lisaks hakatakse pakkuma töötervishoiuteenust, mis võimaldab läbida tervisekontrolli töötervishoiuarsti juures.

Esimesed kaks kiirkliinikut tegutsevad Tallinnas Nautica Keskuses ja Lasnamäe Centrumis.

Head Uudised GoodNews