1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SAA TEADLIKUMAKS! Algallika teadmiste kursus avab ukse seksuaalsuse maailma
SAA TEADLIKUMAKS! Algallika teadmiste kursus avab ukse seksuaalsuse maailma

SAA TEADLIKUMAKS! Algallika teadmiste kursus avab ukse seksuaalsuse maailma

algallikasKaks asjalikku koolitajadaami, tantraterapeut ja koolitaja Katrin Silman ning psühholoog, gestalt-terapeut, hingamisterapeut, TRE juhendaja ja teeta-tervendaja Tiia Lõoke korraldavad 22.-24. jaanuarini Tallinnas Taiji klubis põneva ja ja meeliavava kursuse “Sensuaalsus, seksuaalsus ja hingamine”, kuhu võib tulla nii üksi kui ka partneriga.

Seksuaalsus on see, millest saab kõik alguse, seksuaalenergiaga luuakse elu. Seksuaalenergia on Universumi kõige võimsam energia. See on loomise energia. Seksuaalsus on olnud pika aega tabu teema, seepärast on meil vaja avardada oma teadmisi seksuaalsusest.

Mida ütlevad kursusel tutvustatava kohta naised ise? “Sellel kursusel õpime aktiveerima oma energiakeskusi ja vabanema blokeeringutest läbi erinevate praktikate ja hingamistöö. Keskendume naiseks ja meheks olemisele. Uurime kuidas kujunesime naiseks või meheks ja kuidas me tunneme end oma kehas. Õpime elama õnneliku naisena või mehena. Käsitleme sünni ja varajase lapsepõlve mõjusid oma sensuaalsusele ja seksuaalsele.

Me kõik oleme sensuaalsed – meeltega olendid, sest meil on meeled (inglise keeles senses). Kui sul on keha, siis on sul meeled. Meelte kaudu tunneme me puudutusi, lõhna, maitset, värve, helisid. Keha mäletab kõike mida me oleme kogenud. Sünd on meie esimene sensuaalne ja seksuaalne kogemus. Kui tervendame sündi ja varast lapsepõlve tervendame ka oma seksuaalsust.”

Täpsema info leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews