1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Sari “Tervise teerajad” lõpetab novembri Tiibeti meditsiiniga
Sari “Tervise teerajad” lõpetab novembri Tiibeti meditsiiniga

Sari “Tervise teerajad” lõpetab novembri Tiibeti meditsiiniga

Kadaka Konverentside sarjas “Tervise teerajad” tutvustab Kaia-Kaire Hunt 25. novembril Tiibeti meditsiini aluseid, keskendudes sellele, kuidas talvisel ajal paremini enda eest hoolt kanda.

Talvisel, pimedal ja viirusterohkel ajal tasub eriti pöörata tähelepanu oma keha ja meele eest hoolt kandmisele. Tiibeti meditsiin on aastatuhandeid vana süsteemne ja holistiline loodusravisüsteem. Selle põhjalikkust ja efektiivsust peetakse kohati ka tänapäeval hämmastavaks. Tiibeti meditsiinis peetakse oluliseks nii keha kui meelt ning pürgitakse tasakaalu leidmise suunas, mis aitaks tervist tuua ja hoida. Sissejuhatavas loengus annab Tiibeti meditsiini loodusterapeut ülevaate Tiibeti süsteemi põhialustest, keskendudes just talvel tervise hoidmisele.

“Külmemale ja pimedamale vastu minnes tasub iga aasta endale meenutada, millised viisid on kõige paremad oma tervise turgutamiseks,” usub koolituste koordinaator Leelo Lehtla. “Sissejuhatav loeng Tiibeti meditsiini on kindlasti põnev ja hariv ka kultuuriliselt, aidates mõista üht vanadest loodusravisüsteemidest, mida siiani kasutatakse.”

Sissejuhatav loeng Tiibeti meditsiini on kindlasti põnev ja hariv ka kultuuriliselt, aidates mõista üht vanadest loodusravisüsteemidest, mida siiani kasutatakse.

Kaia-Kaire Hunt on õppinud Tiibeti meditsiini alates 2008. aastast rahvusvahelises Tiibeti Meditsiini Akadeemias (nüüd nimetusega Sorig Khang International), peamiselt dr Nida Chenagtsangi käe all. Lisaks Tiibeti meditsiinile on Kaia-Kaire omandanud õe kutse ja läbinud vaimse tervise õe spetsialiseerumisõppe. Praegu tegutseb Kaia-Kaire nii Tiibeti meditsiini loodusterapeudi, EFT terapeudi kui vaimse tervise õena, võttes inimesi vastu nii Tallinnas kui Võrus. Ta viib läbi Tiibeti jooga (Ne dzangi) tunde ja lühikoolitusi Tiibeti meditsiini teemadel.

  • Töötuba toimub nii veebiülekandena kui ka kohapeal ja eesti keeles, kestes orienteeruvalt 2 tundi. Pääsmeid hinnaga 25 € saab lunastada Fientast!
Head Uudised GoodNews