1. Avaleht
  2. Tervis
  3. SELJA- JA KAELAVALUDEST VABAKS! Veet Mano: iga inimene väärib valuvaba elu
SELJA- JA KAELAVALUDEST VABAKS! Veet Mano: iga inimene väärib valuvaba elu

SELJA- JA KAELAVALUDEST VABAKS! Veet Mano: iga inimene väärib valuvaba elu

IMG_6417Tänapäeva kiires elutempos, istuva elustiili ja stressi tõttu, tekib iga päev üha enam juurde inimesi, keda vaevavad selja-ja kaelavalud.  Sellistele inimestel tuleb appi Ameerikast pärit ravitseja Veet Mano kes, olles saanud inspiratsiooni Osho õpetustest, on loonud enda tehnika, mille abil ta patsientide valu leevendab ja aitab selgroo nihkeid paika panna.

Veet Mano tõdeb, et peale stressirikka elustiili mõjutab inimese keha gravitatsioon ja ka geneetika, seega on tema patsientide seas tihti inimesi, kes valudega juba lapsepõlvest saadik võidelnud on. Gravitatsioon mõjub kehale kokkutõmbavalt, mistõttu lihased on tihti sunnitud asendis. Sellele vaatamata kasutab Mano gravitatsiooni ka ravimisel- just selleks, et keha venitada.

Mano kasutab oma ravis massaži ja mudimist, suheldes samal ajal patsientiga, mille tulemusel on tema ravi indviduaalne ja sõltub patsiendi vaevuste eripäradest. Tulemusi on võimalik näha juba lühikese ravi järel.

Inimese selgroogu on kirjeldatud nagu puud. Sirge kehahoiuga ja hästi painduva selgrooga inimene on uhke ja jõuline nagu kasvav puu. Selja probleemidest vabanemine toob kaasa parema tervise üleüldiselt, sest selgroo paindumatus mõjutab ka ülejäänud keha. Mano ravitehnikad on aidanud inimesi, keda ootab ees seljaoperatsioon ja on mõned operatsioonid isegi ära hoidnud. Mano ravi mõjub hästi ka skolioosiga diagnoositud inimestele.

Iga inimene väärib valuvaba elu ja Veet Mano on võimeline selles aitama ning tema mitmed rahulolevad patsiendid on selle tõestus.

Veet Mano on aidanud juba üle 10 aasta inimesi, kes vaevlevad selja- ja kaelavalude käes. Ta on välja töötanud ainulaadsed ja efektiivsed tehnikad ala- ja ülaselja ning kaelavalude raviks. Paljud inimesed on tänu nendele tehnikatele pääsenud operatsioonidest ning vabanenud migreenidest, mis on tihtipeale tingitud kaelaprobleemidest.

Homme, 6. juunil leiab Rae vallas Aruvalla külas Lilleorus aset Veet Mano seminari “Selja- ja kaelavaludest vabaks!” teine osa, kus uuritakse sügavamalt erinevaid tehnikaid kaelale, pöörates erilist tähelepanu sellele, kuidas toimida, kui kaelalülid on oma õigest positsioonist väljas, mis on ka tihtipeale peavalude ning kaela vähese liikumise üheks peamiseks põhjuseks.

Veet Mano näitab lisatehnikaid alaseljale, mida esimesel kursusel näidata ei jõudnud, ja mis aitavad vabastada stressi, valu ja pinget alaseljas ning annavad rohkem liikumisvabadust ilma valudeta. Samuti praktiseeritakse tehnikaid ja venitusi, mis aitavad selja keskosa erinevate probleemide korral. Veet Mano tutvustab detailsemalt ka tehnikaid skolioosiga (lülisamba kõverdumine) tegelemiseks.

Massaažigrupp on praktiline, kõiki tehnikaid saab Veet Mano juhendamisel õppida tegema nii iseendale kui kellegi teise seljaprobleemide lahendamiseks.

VAATA VIDEOT!

Hedi Kukk 

Head Uudised GoodNews