1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Südameapteek varustab Lottemaa apteegikapid
Südameapteek varustab Lottemaa apteegikapid

Südameapteek varustab Lottemaa apteegikapid

LottemaaSüdameapteek teatab uhkusega koostöölepingust Lottemaa teemapargiga. Reiu külas Pärnumaal avatakse peagi Eesti suurim teemapark Lottemaa. Joonisfilmidest ja raamatutest tuttavaks saanud majad ning masinad ärkavad ellu ja ootavad lapsi uudistama alates 26. juulist.

Südameapteek ja Lottemaa sõlmisid koostööleppe, mille järgi Südameapteek toetatab Lottemaa arendust ja tegevusi järgmisel kolmel aastal. „Meil on hea meel, et projektiga liitus Südameapteegi kett. Südameapteek on Lottemaale ideaalne tervisepartner, sest meie väärtused kattuvad. Südameapteegi hooliv ja positiivne hoiak ning ettevõtte eestimaisus loovad suurepärase aluse kestvaks koostööks,“ sõnas Lottemaa teemapargi juht Rein Malsub.

Lottemaa teemapargi apteegikapid on sisustatud Südameapteegi professionaalsete ettepanekute järgi. Lottemaa töötajad saavad Südameapteegi proviisoritelt ravimite ja meditsiinivahendite kasutamise koolituse ning mitmeid terviseohtude märkamise nõuandeid. Kaasatakse ka haavaravi spetsialistid.

„Soovime olla koos Lottemaaga laste tervise ja hügieeni teerajajad mitte ainult teemapargis. Tulevikus tahame koos Lottega käia ka koolides, lasteaedades ja lastelaagrites“, avas tulevikuplaane Südameapteegi turundusjuht Tuuli Kruusimägi.

Koostööleping suurendab märgatavalt Südameapteegi kaubamärgi tuntust. Peagi võib Südameapteegist leida ka Lotte tegelaskujudega loodusesõbralikke tervisetooteid.

Lottemaa on Baltimaade suurim teemapark, mis põhineb koeratüdruk Lotte raamatutel ja joonisfilmidel.

Südameapteegi ketil on 68 apteeki ja 285 töötajat. See on esimene apteegikett, kuhu kuulub 24 nõustamisteenust osutavat apteeki, kus pakutakse üle 10 tervist toetava mõõtmis- ja nõustamisteenuse.

Head Uudised GoodNews