1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Taipoksitreener Mac Ojasmaa sai Tulekodust just soovitud maitseelamuse kätte
Taipoksitreener Mac Ojasmaa sai Tulekodust just soovitud maitseelamuse kätte

Taipoksitreener Mac Ojasmaa sai Tulekodust just soovitud maitseelamuse kätte

Mac OjasmaaMustamäel Vilde teel asuv ja gurmeeburgereid pakkuv söögikoht Tulekodu on muutunud kohaks, kuhu tullakse juba ainuüksi huvist, et milline see tervislik burger siis välja näeb ja kuidas ta maitseb.

Kevin Renno Võitluskunstide Akadeemia taipoksitreeneril Mac Ojasmaal on oma arvamus Tulekodust juba välja kujunenud, sest tema tee on sealt juba varemgi läbi viinud. Järjekordse külaskäigu ajas valis Mac menüüst lamba-suitsujuustu burgeri. “Olen seal varasemaltki käinud, võtsin sama burgeri ja arvan, et see ongi sealsest valikust parim,” selgitab ta. “Kuna ma igapäevaselt söön kana ja veiseliha, siis lambapihvi burger tavapäraste einete vahele tekitab just selle soovitud maitseelamuse, mille sain seda burgerit süües.”

Mac ütleb kokkuvõtteks, et burger meeldis talle ja kõik oli superhea. “Soovitaksin ehk saia krõbeduse astet natuke toonida, et saada kätte 10 palli 10-st,” soovitab ta. “Lähen Tulekodusse kindlasti tagasi, sellel on hea asukoht ja burksi saab kiirelt kätte!”

Tulekodu avas oma uksed maikuus, lisaks gurmeeburgeritele pakutakse seal ka jäätisekokteile, grillil küpsetatud kartulipalle, tervislikke salateid ja smuutisid.

Head Uudised GoodNews