1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tallinn tunnustab tervisesõbralikke töökohti
Tallinn tunnustab tervisesõbralikke töökohti

Tallinn tunnustab tervisesõbralikke töökohti

TERVISESÕBRALIK TÖÖKOHT 2014

Päevakavas on Euroopa Parlamendi infokeskuse tutvustus, doktor Katrin Gross-Paju ettekanne positiivsest mõtlemisest ja tervist edendavate töökohtade tunnustamine. Tallinna abilinnpea Merike Martinson annab üle Tallinna linna tänukirjad tervist edendavate töökohtade esindajatele ja tervisedenduse spetsialistidele.

„Üha enam juurdub arusaam tervisest kui tõelisest väärtusest ja mul on hea meel, et suur osa asutusi on astunud olulisi samme oma töötajate tervise nimel. Tunnustame Tallinna tervisesõbralikke töökohti juba teist aastat ja selle pälvivad Tervistedendavate Töökohtade võrgustikku (TET) kuuluvad ettevõtted, organisatsioonid jt, kes lisaks oma ettevõttesisesele tervisedenduslikule tööle panustavad vabatahtlikult ka paikkonna arengusse,“ ütles abilinnapea Martinson.

Panuse eest Tallinna elanike tervise edendamisesse on Tallinna Tervisesõbralikuks töökohaks 2014 tunnistatud tervistedendavate töökohtade võrgustikku kuuluvad ettevõtted My Fitness AS, Sparta Spordiselts MTÜ, Spordiklubi Reval Sport, Kalevi Veekeskus OÜ, Dermoshop OÜ Eesti , Zepter Oü Eesti, Mustamäe Laste Loomingu Maja ja Lasnamäe Sotsiaalkeskus.

Lisaks saavad Tallinna Linnavalitsuse tänukirja ja tunnustuse Tallinna linnaelanike tervise edendamise eest teised olulised koostööpartnerid, nii üksikisikud kui ka ettevõtted ja organisatsioonid: Haabersti Sotsiaalkeskus, Avicenna Massaažierakool, Töökeskkonna Haldus OÜ, Haabersti Vaba Aja Keskus, Järveotsa Perearstikeskus, Tallinna Munitsipaalperearstikeskus, Tallinna Kiirabi, Lasnamäe Spordikompleks, Lindakivi Kultuurikeskus, AS Medicum ja ERSI Tervisekliinik; eraisikutest tunnustab linn Epp Pruunsi, Galina Ozdobat, Marina Moltšanovit, Eve-Mai Valdnat, Laura Aabenit, Kristi Zibot ja Liilia Laul-Gontšarenkot.

Head Uudised GoodNews