1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ootab tervishoiu valdkonnast huvitujaid avatud loengutele
Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ootab tervishoiu valdkonnast huvitujaid avatud loengutele

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ootab tervishoiu valdkonnast huvitujaid avatud loengutele

Foto: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool
Foto: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool

Homme toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis avatud uste päev, kus lisaks avatud loengutele on kohal suuremad tervishoiu valdkonna tööandjad, kes tutvustavad töövõimalusi.

Avatud uste päeva programm algab 20. märtsi hommikul kell 10 nii Tallinna õppehoones (Kännu 67) kui Kohtla-Järve struktuuriüksuses (Lehe 12) ning jätkub kuni kella 14ni.

Kõrgkooli seitse õppetooli pakuvad mitmeid avatud loenguid, sealhulgas näiteks “Taifuun YolandaHayan – õendustegevus Filipiinidel pärast katastroofi”, „Lähinägemise uurimine“, „Patoloogia“, „Anatoomia“ jpm. Kõrgkooli tervisedenduse õppetool korraldab avatud veeteemalisi loenguid, kus esinevad tunnustatud toitumisnõustajad Sille Poole ja Mercedes Merimaa ning alternatiivsete liikumiste aktivist Peeter Liiv. Tööandjate messil saab tutvuda erinevate töövõimalustega ning suhelda tööandjate esindajatega.

Avatud uste päevale on oodatud igas vanuses huvilised ning lisaks gümnaasiumilõpetajatele ka inimesed, kes mõtlevad eriala- ja elukutsevahetusele.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on rahvusvaheliselt tunnustatud tervise ja heaolu valdkonnas koolitust pakkuv rakenduskõrgkool. Kõrgkoolis saab õppida õenduse, tervisedenduse, farmaatsia, optomeetria, hambatehnika, tegevusteraapia ja ämmaemanduse eriala ning kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku, hooldustöötaja ja lapsehoidja õppekavadel.

Täpsem ajakava ja info avatud uste kohta on leitav SIIT!

Head Uudised GoodNews