1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tallinna Tervishoiu Kõrgkool tähistab rinnaga toitmise nädalat loengusarjaga
Tallinna Tervishoiu Kõrgkool tähistab rinnaga toitmise nädalat loengusarjaga

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool tähistab rinnaga toitmise nädalat loengusarjaga

Augusti esimesel nädalal tähistatakse rahvusvahelist rinnaga toitmise nädalat. Tallinna Tervishoiu Kõrgkool korraldab selle raames 1.-4. augustini neli loengut-vestlusringi, mis on mõeldud lapseootel ja imikutega peredele, tervishoiutöötajatele ja personalispetsialistidele.

Loengutes pakume tõenduspõhist ettevalmistust peredele rinnaga toitmiseks, teavitame tervishoiutöötajaid nende rollist imetamise toetamisel lähtuvalt WHO Rahvusvahelise rinnapiima asendavate toodete tootmise ja turustamise koodeksist ning kutsume üles personalitöötajaid edendama imetamissõbralikku töökeskkonda.

Loengud-vestlusringid viivad läbi ämmaemanda õppekava õppejõud-õpetajad Marge Põldma ja Riin Rosenperk ning kaaslektor Anett Raudla. Loengud-vestlusringid toimuvad 1.-2. augustil kell 15:00-16:30 Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õppehoones (osalejate arv piiratud) ja 3.-4. augustil 15:00-16:30 ZOOM-is. Loengutes osalemiseks on vajalik eelregistreerimine.

Loengud: 

  • 1. august: „Rinnaga toitmise tähtsusest“ (loeng on mõeldud ennekõike lapseootel peredele).
    Registreerimine.
  • 2. august: „Imetamisel sagedamini esinevate probleemidega toimetulekust“ (loeng on mõeldud ennekõike peredele, kus kasvab imik). Registreerimine.
  • 3. august: „Rahvusvahelise rinnapiima asendavate toodete tootmise ja turustamise koodeks tervishoiutöötajale“ (loeng on mõeldud ennekõike tervishoiutöötajatele).
    Registreerimine.
  • 4. august: „Rinnaga toitmise toetamine töökohtadel“ (loeng on mõeldud ennekõike personalispetsialistidele ja personalijuhtidele).
    Registreerimine.
Head Uudised GoodNews