1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tallinna vaimupuudega inimestele toimub säästva tarbimise koolitus
Tallinna vaimupuudega inimestele toimub säästva tarbimise koolitus

Tallinna vaimupuudega inimestele toimub säästva tarbimise koolitus

1385766_41465309MTÜ Vaimupuu ja keskkonnaportaal Bioneer korraldavad säästva tarbimise koolituse Tallinna vaimupuudega inimestele, eesmärgiga aidata neid mõista säästlikkuse olulisust praktilises elus.

Kui vaimupuudega inimesed oskavad mõistlikult kasutada toitu, vett, elektrit, tarbeesemeid ja sortida jäätmeid, siis säästab see nii raha kui loodust. Inimesed ei pea säästmiseks raha olemust mõistma.

MTÜ Vaimupuu koostöös keskkonnaportaaliga Bioneer plaanib läbi viia  lihtsustatud keeles koolituse, kus osalejad saavad õpitut kohapeal katsetada, näiteks sortida jäätmeid ja teha ostunimekirja.
Koolitustel õpitakse säästma vett, elektrit, toitu, sorditakse jäätmeid ning räägitakse lihtsustatud keeles taaskasutusest, moest, reklaamist, emotsiooniostudest jms. Koolituspäevade teemade kohta valmib enne koolitust paberkandjal  õppematerjal, mida osalejatele jagatakse.

Koolitused toimuvad Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti toetusel ja koolitusele oodatakse vaid  Tallinnasse elanikuna registreeritud vaimupuudega inimesed ning vajadusel ka nende saatjad. Kohti on koolitusel 25 vaimupuudega inimese tarbeks ja  hind on kolm eurot.

Esimene koolituspäev toimub  laupäeval, 15. novembril, teine koolituspäev on laupäeval,  22. novembril kella 12-15 Tallinna Puuetega Inimeste Koja ruumides (Endla 59, Tallinn).

Osalemiseks on registreerumine kohustuslik: http://www.bioneer.ee/tegutse/vaimupuukoolitus

Head Uudised GoodNews