1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tallinnas toimub rahvusvaheline interdistsiplinaarse hambaravi aastakonverents
Tallinnas toimub rahvusvaheline interdistsiplinaarse hambaravi aastakonverents

Tallinnas toimub rahvusvaheline interdistsiplinaarse hambaravi aastakonverents

Dr. Francesco Amato (Itaalia) ja Dr. Lauri Vahtra (Kliinik 32)
Dr. Francesco Amato (Itaalia) ja Dr. Lauri Vahtra (Kliinik 32)

Sel reedel ja laupäeval toimub Tallinnas rahvusvaheline interdistsiplinaarse hambaravi kolmas aastakonverents „Conference 32“, mille peaesinejateks on maailmas kõrgelt hinnatud eksperdid Itaaliast.

Konverentsi korraldaja, Kliinik 32 peaarsti dr. Lauri Vahtra sõnul toob konverents kokku hambaravi valdkondade spetsialistid. „Juba kolmandat aastat toimuv rahvusvaheline interdistsiplinaarse hambaravi konverents annab hambaarstidele ainulaadse võimaluse kohtuda oma ala tippudega ja arendada koostööd kolleegidega,“ rääkis dr. Vahtra.

Konverents keskendub hambaravi arengutele ja tulevikuperspektiividele interdistsiplinaarsest vaatenurgast. Üks peaesinejatest on implantoloogia ja hammaste kulumise ravile spetsialiseerunud dr. Francesco Amato – teadlaste seas rahvusvahelistelt tunnustatud arvamusliider ja aktiivne praktik, kes on avaldanud mitmeid teadusartikleid ning pidanud loenguid üle maailma juba 20 aastat järjest. Teine peaesineja dr. Francesca Vailati on keskendunud mitteinvasiivsele hambaravile ja proteesimisele, tegutsedes erakliinikus osalise tööajaga praktikuna. Lisaks on dr. Vailati vanemlektor University of Geneva proteetika osakonnas, International Journal of Esthetic Dentistry toimetaja, ITI (International Team of Implantology) liige ning uuringu Geneva Erosion Study eestvedaja. Ta on avaldanud mitmeid teadusartikleid ning andnud loenguid üle maailma.

Dr. Lauri Vahtra koos ühe peaesineja, dr. Francesco Amatoga

Lisaks astuvad unikaalse ettekandega üles Kliinik 32 arstid dr. Kristel Nigul (ortodont), dr. Lauri Vahtra (kirurg/parodontoloog) ja Martin Martma (proteesi ja esteetika spetsialist), kes lahendavad multiprobleemse patsiendi ravijuhtumi, demonstreerides interdistsiplinaarset mudelit.

Konverentsi korraldab Kliinik 32. Konverentsi toetavad BIOMET 3i Nordic ja Unident.

Head Uudised GoodNews