1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TÄNA! Jan Uuspõld: avameelselt alkoholismist
TÄNA! Jan Uuspõld: avameelselt alkoholismist

TÄNA! Jan Uuspõld: avameelselt alkoholismist

N6iaring_UuspõldKolmeDokide uue hooaja avab täna väga valusal teemal saade „Nõiaring- Alkoholismist ausalt“. Kui inimene satub sõltuvusse viinakuradist, siis hävitab ta iseenda, oma pere ja sõprade saatuse. Selle kohutava probleemi käes kannatab Eestis igapäevaselt sadu tuhandeid inimesi. KolmeDokis toome vaatajateni praeguste ja endiste alkohoolikute valusad pihtimused, teiste seas Jan Uuspõllu avameelse pihtimuse.

Armastatud näitleja Jan Uuspõld teab omast käest, kuidas saab lõbusast napsuvennast räpane ja ohtlik joodik ning mida teha, et sellisest olukorrast välja tulla? Alkoholism on levinuim perehaigus Eestis, mis põhjustab jätkuvalt erakordseid kannatusi liigtarbijate lähedastele. Koguni iga teine eestimaalane tunnistab, et tema lähedane on alkohoolik.

Tänases KolmeDokis räägivad meile avameelselt enda lood nii praegused kui endised alkohoolikud. Sõna saavad ka jõhkra vaimse- ja füüsilise vägivalla all kannatanud alkohoolikute pereliikmed. Jan Uuspõld tunnistab saates, et on raske probleemiga võidelnud kaua ja õnneks aru pähe võtnud enne, kui on hilja, kuid alkohoolikuks jääb ta oma elu lõpuni.

Kuidas kujuneb tavalisest inimesest välja alkohoolik? Kuidas toime tulla alkohoolikust perekonnaliikmega ja miks on raske haigusest priiks saada, näed juba tänaõhtusest uskumatult avameelsest KolmeDokist.

VAATA TREILERI!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=731567″]

Head Uudised GoodNews