1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. TÄNA ÕHTUL! Täna selgub Eesti parim pagar
TÄNA ÕHTUL! Täna selgub Eesti parim pagar

TÄNA ÕHTUL! Täna selgub Eesti parim pagar

_SM_5514TV3 suurejooneline küpsetamislahing „Eesti parim pagar“ on jõudnud oma finaalini ja selgub saate võitja ehk Eesti kõige parem pagar.

Finaalis on lasteaias abiõpetajana töötav Krista, Brüsselis tõlgina tegutsev Merle ja üliõpilane Liisa. Kes võidab? Kas harjunud eesti maitsed, eksootika või keeruline ning vimkaga küpsetuskunst?

Esimeseks ülesandeks on kapriissed makroonid. Seda luksuslikku küpsist pole osalised eriti harjutada saanud kuid teoorias on kõik tugevad. Natukene teeb küll ärevaks see, et hindajaks on Eesti kroonimata makroonikuninganna Angeelika Kang isiklikult.

Tujukast ilmast hoolimata saavad niiskus-ja temperatuuritundlikud makroonid siiski valmis ning töölauale jõuab viimane ning kõige olulisem ülesanne – pühendusega tort.

Tundidepikkuse küpsetamisülesande kallale asutakse täie tõsidusega. Üks osalejaist otsustab töö käigus vinti veel peale keerata ning küpsetada hoopis kahekorruselise tordi. Kuidas suhtuvad sellisesse ootamatusse muudatusse konkurendid? Samal ajal kui küpsetajad ahjude ees toimetavad, kogunevad Kõue mõisa aeda sõbrad ja sugulased. Piknikul maitstakse telgis valminud hõrgutisi ja oodatakse põnevusega otsust.

Tordid maitstud, kuulutatakse välja võitja. Kes on Eesti parim pagar?

„Eesti parim pagar“ on TV3 eetris TÄNA algusega kell 20.30.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews