1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tartu kaasrahastab selgi aastal linlaste tervishoiuteenuseid TÜ Kliinikumis
Tartu kaasrahastab selgi aastal linlaste tervishoiuteenuseid TÜ Kliinikumis

Tartu kaasrahastab selgi aastal linlaste tervishoiuteenuseid TÜ Kliinikumis

708618_14284178Tartu linn kaasrahastab ka 2015. aastal Tartu linna elanikele osutatavat statsionaarset õendusabiteenust, noorsportlastele tehtavaid spordimeditsiinilisi terviseuuringuid ning maksab kuni 19aastaste tartlaste eest vältimatu abi visiiditasu Tartu Ülikooli Kliinikumis.

“Linna rahaline toetus vabastab statsionaarset õendusabiteenust saavad tartlased voodipäevatasu maksmisest ja omaosalusestKuni 19aastased tartlased on vabastatud vältimatu abi visiiditasu maksmisest kliinikumi erakorralise meditsiini osakonnas ning lastekliinikus, silmakliinikus ja kõrvakliinikus vältimatu ambulatoorse eriarstiabi osutamisel, kui vigastus või eluohtlik seisund on tingitud välistest põhjustest. Jätkuvalt rahastab linn ka 20-23aastaste sporti harrastavate noorte spordimeditsiinilisi terviseuuringuid kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliinikus,” selgitas linna ja TÜ kliinikumi vahel sõlmitud lepingute sisu tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Tervishoiuteenuste kaasrahastamise eesmärk on tagada kõigile tartlastele arstiabi kättesaadavus ning  avastada terviseprobleemid võimalikult vara.

Head Uudised GoodNews