1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tartu tervishoiu kõrgkool sõidutab huvilised tasuta kooliga tutvuma
Tartu tervishoiu kõrgkool sõidutab huvilised tasuta kooliga tutvuma

Tartu tervishoiu kõrgkool sõidutab huvilised tasuta kooliga tutvuma

Tartu tervishoiu kõrgkool sõidutab huvilised tasuta kooliga tutvumaTartu tervishoiu kõrgkool avab 18. märtsil kõikidele huvilistele uksed, kaugemalt tulijad toob kohale buss, millele saab alates esmaspäevast lunastada tasuta pileti.

„Avatud uste päevadele tasub kindlasti tulla, et saada täpsem ettekujutus tervishoiu valdkonna õppekavadest ja õpikeskkonnast,“ selgitas Tartu tervishoiu kõrgkooli turundusspetsialist Ruth Pihle.

Ta lisas, et avatud uste päeval saab osaleda õpitubades, samuti on kõik oodatud seminaridesse ja loengutesse, mis 18. märtsil tunniplaanis. Selliselt saab hea ülevaate kõrgkooli laboritest, haiglakeskkonda imiteerivatest õppepalatitest, aga ka näiteks füsioterapeutide massaažiklassist ja spordisaalidest, vaba aja veetmise võimalustest ja muust.

Õppekavade minimessil vastavad üliõpilased kõikidele küsimustele ja räägivad, miks tasuks kõrgkooli õppima tulla. Samuti tutvustavad haiglate esindajad nii avatud uste päeva külalistele kui ka üliõpilastele töövõimalusi haiglas.

Lisaks Tartu tervishoiu kõrgkoolile avavad 18. märtsil uksed ka Tartu Ülikool, Eesti Maaülikool, Eesti Lennuakadeemia ja Tartu Kõrgem Kunstikool.

18. märtsi hommikul väljuvad Tallinnast, Narvast, Pärnust, Viljandist ja Võrust Tartu kõrgkoolide suunas tasuta eribussid, mis õhtul viivad huvilised ka tagasi. Alates esmaspäevast saab tasuta sõidupileti lunastada registreerudes veebiaadressil www.ut.ee/buss. Eribussiga saavad sõita ainult veebilehel registreerunud gümnaasiumite ja keskkoolide õpilased.

Head Uudised GoodNews