1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TEERAJAJA EESTI TERVISHOIUS I Regionaalhaigla tunnustas 2020. aasta parimaid
TEERAJAJA EESTI TERVISHOIUS I Regionaalhaigla tunnustas 2020. aasta parimaid

TEERAJAJA EESTI TERVISHOIUS I Regionaalhaigla tunnustas 2020. aasta parimaid

Regionaalhaigla juhatus tunnustas virtuaalsel aastalõpupeol aasta parimaid.

Regionaalhaigla juhatuse esimehe Agris Peedu sõnul väärivad tunnustamist kõik Regionaalhaigla töötajad. „Ei saa tugiüksus ilma kliinilise üksuseta, ei saa kliiniline üksus ilma tugiüksuseta ega tugiüksus ilma teise tugiüksuseta ning kliiniline üksus teise kliinilise üksuseta. Haiglatöö on meeskonnatöö nii enda organisatsioonis sees kui ka koostööpartneritega. Suur aitäh kõigile, kes oma igapäevatööga haigla toimepidavusse panustavad ja tagavad, et oleme teerajajaks Eesti tervishoius,“ ütles Peedu.

Aasta Tohter 2020 tiitel kuulub sel aastal erakorralise meditsiini keskuse juhataja-ülemarst dr Vassili Novakule. Kolleegid iseloomustavad dr Novakut kui head, aga nõudlikku meeskonnamängijat, kes on alati olemas nii kolleegidele kui patsientidele ja nende lähedastele.

Aasta Kõneisik 2020 tiitli pälvisid ravitöö direktor dr Helis Pokker ja infektsioonikontrolli talituse juhataja-vanemarst dr Mait Altmets. Mõlemad tohtrid on tunnustatud erialaspetsialistid, kes on oma tiheda igapäevatöö kõrvalt leidnud aega ka meediasuhtluseks ja avalikkuse teavitamiseks. Dr Altmetsa ja Dr Pokkeri sõnumid avalikkusele on alati selged ja teaduspõhised ning nendest on kasu nii teistele tervishoiutöötajatele kui Eesti rahvale tervikuna.

Aasta Tugitöötaja 2020 on juhtimisarvestuse talituse juhataja-finantskontroller Monica Kirspuu-Uik. Pikaaegne ja usaldusväärne koostöö Monicaga pälvis tunnustuse nii klinitsistidelt, tugitöötajatelt kui Regionaalhaigla juhatuselt.

Aasta Koostööpartner 2020 tiitel kuulub sel aastal kahele suurepärasele koostööpartnerile – Pärnu Haiglale ja Eesti Kunstiakadeemiale. Pärnu Haiglaga on Regionaalhaiglal aastatepikkune koostöö onkoloogia ja hematoloogia valdkonnas, et pakkuda Pärnus elavatele vähipatsientidele kodulähedast keemiaravi ning arstidele tuge vereloomehaiguste valdkonnas. Eesti Kunstiakadeemia tudengid on viimastel aastatel järjepidevalt panustanud nii haigla raviteekondade kui teiste teenuste disaini.

Head Uudised GoodNews