1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Telia annab töötajatele tasuta ligipääsu mediteerimisäpile
Telia annab töötajatele tasuta ligipääsu mediteerimisäpile

Telia annab töötajatele tasuta ligipääsu mediteerimisäpile

Eesti mediteerimisrakendus Synctuition pakub vaimse tervise kuu raames äppi Telia Eesti töötajatele tasuta.

Telia Eesti personalijuht Ingrid Viinapuu selgitab, et Synctuitioni kasutamise otsus lähtub osaliselt möödunud aasta tekitatud mõjudest vaimsele tervisele. “On keeruline aeg ja seetõttu on tähelepanu vaimsele tervisele praegu eriti oluline. Loomulikult tahame oma inimesi toetada ja pakkuda neile mitmesuguseid tööriistu, mis aitavad vaimset tasakaalu leida ja hoida,“ ütles ta.

Synctuitioni asutaja Allan Eesmaa peab Telia panustamist töötajate vaimse tervise eest hoolitsemisse tänuväärseks. “Soovime kiita Teliat nii olulise teema eestvedajana ja loodame, et ka paljud teised Eesti ettevõtted hakkavad rakendama lahendusi oma töötajate heaolu parendamiseks,” ütles ta.

Koostöö osana viib Synctuitioni tiim läbi ka mõjuanalüüsi, mille raames vabatahtlikud vastavad küsimustele rakenduse mõjust nende unerežiimile, stressitasemele, üldisele motivatsioonile ja heaolule.

Synctuition kasutab 3D-helimaastikke, mis on salvestatud rohkem kui 2000 kohas üle planeedi, neist suur osa Eesti kaunis looduses. Arendustöö kestis kümme aastat. Sellesse panustasid sajad muusikud üle Eesti ja oma valdkonna eksperdid: neuroteadlased, psühholoogid, vaimse tervise eksperdid, heliinsenerid.

Ameerika Ühendriikides kuulub Synctuition kolme populaarsema mediteerimisäpi hulka. Möödunud nädalal teatas mobiilirakenduste analüütikaplatvorm Sensor Tower, et Synctuition oli möödunud aastal kõige kiiremini kasvav Euroopa teadvelolekurakendus.

Head Uudised GoodNews