1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tervendaja Veet Mano alustab täna Eestis seminaride sarja
Tervendaja Veet Mano alustab täna Eestis seminaride sarja

Tervendaja Veet Mano alustab täna Eestis seminaride sarja

Veet ManoArmastatud sensitiiv Veet Mano alustab täna kell 17 Tallinnas seminaride sarja, homme liigub ta edasi Tartusse, siis Haapsallu ja Rakveresse.

Tervendaja Mano on tuntust kogunud nii telesaadete „Selgeltnägijate tuleproov”, „Appi tuleb selgeltnägija” kui ka tervendavate ja energeetiliste seminaride ning laagrite korraldamisega. Mano on aidanud inimesi, kes vaevlevad selja-ja kaelavalude käes juba üle 10 aasta. Ta on välja töötanud ainulaadsed ja väga efektiivsed tehnikad ala-ja ülaselja ning kaelavalude raviks. Paljud inimesed on tänu nendele tehnikatele pääsenud operatsioonidest ning vabanenud migreenidest, mis on tihtipeale tingitud kaelaprobleemidest.

Kui soovite koguda positiivset energiat, õppida kuidas tõsta oma energiataset ja seda hoida, vältida kurnatust, ületöötamist, stressi, väsimust, kogeda erinevaid OSHO meditatsioonitehnikaid, mis aitavad leida iseennast, lõõgastuda ning olla tasakaalus oma igapäevaelus, vabaneda ala- ja ülaselja või kaelavaludest, on need senimarid just teile.

Rohkem infot leiab SIIT!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/video.php?v=743093075768797″ width=”640″ height=”366″ onlyvideo=”1″]

Head Uudised GoodNews