1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TERVIS I Haaberstis jagati korteriühistutele 3000 liitrit puhastusvahendit
TERVIS I Haaberstis jagati korteriühistutele 3000 liitrit puhastusvahendit

TERVIS I Haaberstis jagati korteriühistutele 3000 liitrit puhastusvahendit

Haabersti linnaosavalitsus jagas linnaosa korteriühistutele puhastusvahendit koridoride ja muude majasiseste avalike pindade puhastamiseks. Puhastusvahendeid said kõik selleks soovi avaldanud Haabersti korteriühistud ning kokku jagas linnaosavalitsus korteriühistutele kontsentreeritud puhastusvahendit 3000 liitrit.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et spetsialistide hinnangul on märgpuhastus kõige tõhusam vahend kontaktpindade viirusest puhastamiseks, olgu need käepidemed, liftinupud või postkastid. „Viiruse leviku piiramiseks on väga oluline just kortermajade üldkasutatavate pindade puhtus ja seetõttu tulime ka oma linnaosa korteriühistutele appi ning jagasime kõigile soovijatele puhastusvahendit,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et sõltuvalt korterite arvust oli korteriühistutel võimalik saada kuni neli viieliitrilist kanistrit kontsentreeritud üldpuhastusvahendit, mida kasutatakse kõigi vett taluvate pindade puhastamiseks kõrgendatud puhastusnõuetega ruumides.

Linnaosavanema sõnul oli Haaberstis korteriühistute huvi puhastusvahendite vastu suur. „Kokku avaldas soovi puhastusvahendit saada üle 250 korteriühistu, kellele linnaosavalitsus jagas 3000 liitrit puhastusvahendit,“ ütles Hanimägi ning avaldas lootust, et üheskoos saab viirus seljatatud.

Tallinna Linnavalitsus otsustas pakkuda korteriühistutele trepikodade ja kontaktpindade puhastamiseks kontsentreeritud üldpuhastusvahendit, mida pealinna korteriühistutele telliti 6000 kanistrit ning mis linnaosavalitsuste kaudu ühistutele tasuta jagati. Vahend sobib kõikide vett-taluvate pindade (värvitud-, lakitud-, kahhel-, fajanss-, plast-, linoleum-, puit- jm pindade) puhastamiseks ja desinfitseerimiseks.

Head Uudised GoodNews