1. Avaleht
  2. Tervis
  3. “Tervise teeradade” hooaja eelviimane nädal keskendub laste probleemsele käitumisele
“Tervise teeradade” hooaja eelviimane nädal keskendub laste probleemsele käitumisele

“Tervise teeradade” hooaja eelviimane nädal keskendub laste probleemsele käitumisele

Juuni teine nädal jätkub “Tervise teeradades” 8. juunil Marian Nummerti õpitoaga tervisliku toidu kasvatamisest ja 10. juunil Ivica Mäe loenguga laste probleemsest käitumisest.

Ivica Mägi ja tema autismikool võtavad fookusesse laste emotsionaalse maailma mõistmise ja probleemse käitumise. Läbi praktiliste näidete ja kogemuslugude vaadeldakse probleemseid olukordi ja nende võimalikke lahendusi. Lähemalt selgitatakse emotsioonide ja käitumise seost ning uuritakse, kuidas lapsed emotsioone väljendavad.

Koolitaja Ivica Mägi on tegelenud autismi ning aktiivsus- ja tähelepanuhäirete (ATH) valdkonna uurimise ja arendamisega üle 10 aasta. Ta on Põhja-Eesti Autismi Liidu asutajaliige. Ivica on sotsiaalteaduste magister ja on läbinud hulganisti erinevat täiend- ja kogemusõpet pereteraapia, psühholoogia, kogemusnõustamise, erivajadustega inimeste toetamise, hariduse juhtimise vallas Eestis ja välisriikides. Oma töös on ta pühendunud, et Eestis oleks ATH/autistlikel lastel, peredel ja nendega töötavatel spetsialistidel igakülgne toetus ja abi olemas nii sotsiaal- kui ka haridussfääris.

Mõlemad üritused toimuvad nii kohapeal kui ka veebiülekandena.

Head Uudised GoodNews