1. Avaleht
  2. Tervis
  3. “Tervise teerajad” alustab 2021. aastat terapeut Kreet Rosin-Pindmaaga
“Tervise teerajad” alustab 2021. aastat terapeut Kreet Rosin-Pindmaaga

“Tervise teerajad” alustab 2021. aastat terapeut Kreet Rosin-Pindmaaga

21. jaanuaril jätkub Kadaka Konverentsides koolitussari “Tervise teerajad” terapeut Kreet Rosin-Pindmaa praktilise loenguga enese väärtustamisest ja selle oskuse arendamisest Hiina meditsiini toel.

Eneseväärtustamine on üks olulisemaid elukvaliteedi mõjutajaid, kuid miskipärast kipub see oskus kasvamisega kaduma – nii lepitakse sageli asjade, olukordade või tingimustega, mis meile üldse kasu ei too. Enese ebapiisav väärtustamine võib avalduda erinevate vaevuste ja sümptomitena, kuid seda on võimalik teadlikult vältida Hiina meditsiini abil.

Uue aasta esimeses praktilises loengus 21. jaanuaril selgitab Kreet Rosin-Pindmaa viie elemendi teooriat ning emotsioonide ja organite vahelisi seoseid. Juttu tuleb sellest, kuidas iseenda mitteväärtustamine kahjustab meie tervist ning milline on väärtustamise suhe energeetilise süsteemi tasakaaluga. Traditsiooniliselt tehakse üheskoos tõhusaid hiina tervisevõimlemise (qigong) harjutusi, mis aitavad kaasa energia liikumisele kogu organismis.

“Tervise teerajad” on koolitussari, mis aitab erinevate alade spetsialistide juhendamisel leida oma tõde tervislikust elust. Et jaanuar on tavaliselt uute alguste aeg, on ka sarja fookus enesearengul ja sisemisel minal. “Alanud aastal astuvad sarjas üles mitmed inspireerivad naisterahvad ja mul on rõõm, et esimene neist on Kreet oma kogemustega. Toreda juhusena oli ta meil ka sarja kõige esimene külaline septembris,” sõnab koolituste koordinaator Leelo Lehtla.

Kreet Rosin-Pindmaa on Holistilise Teraapia Instituudi lõpetanud terapeut (sh EFT ehk emotsionaalse vabaduse tehnika alal), harfimängija, muusikalooja, mitme raamatu autor ja enesearengu nõustaja. Lisaks on ta õppinud taiji’d, qigong’i ehk hiina tervisevõimlemist ning dr Bürklandi juhendamisel Hiina meditsiini. Kreeda teistest tegemistest ja raamatutest saad rohkem teada kodulehtedelt Teadlikareng.com ja Kreetrosin.com.

Koolitus toimub veebiülekandena. Praktiline loeng on eesti keeles, pikkusega 2 tundi. Registreeruda saab Fientas ning Piletilevi müügipunktides (lisandub vahendustasu). Lisaks harjumuste muutmisele räägitakse jaanuaris veel mõtete jõust, enesehinnangust ja eesmärkidest (Ülli Kukumägi, 28.01 ja 30.01), veebruari alguses aga teadlikust hingamisest (Heiki Tomson, 04.02) ning inimeste anatoomiast ja füsioloogiast koostöös Eesti Tervisemuuseumiga (Jegor Jermakov, 11.02).

Head Uudised GoodNews