1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TERVISE TOETAMISEKS I Kuidas hoida naha täiuslikku tasakaalu?
TERVISE TOETAMISEKS I Kuidas hoida naha täiuslikku tasakaalu?

TERVISE TOETAMISEKS I Kuidas hoida naha täiuslikku tasakaalu?

Kuna nahapind on rikkaliku mikroflooraga ökosüsteem, võivad sünteetilised puhastajad ja niisutajad selle õrna tasakaalu rikkuda. Seega on mõistlik nahka toetada looduslike toodetega.

Täna tutvustame Dr.OHHIRA® probiootilist Kampuku iluseepi, mis ühendab looduslike koostisainete, iidse Jaapani fermenteerimiskunsti ja nüüdisaegse teaduse, et luua puhastav, tasakaalustav ja noorendav seep, mis on nii õrn, et sobib kasutamiseks kogu perele.

Hoiab naha täiuslikku tasakaalu

Hoolitsege naha eest toodetega, mis hoiavad selle tervislikku probiootilist tasakaalu ja  pH-tasakaalu. Dermatoloogia areneb koos nende avastustega kiiresti ja Dr.OHHIRA® probiootiline Kampuku iluseep on sel alal juhtival kohal.

Kampuku iluseep sisaldab probiootilist ekstrakti, milles on rikkalikult toiteaineid nagu aminohapped, vitamiinid ja mineraalid, mis toetavad naha tervist ja tasakaalu.

Naturaalne ja puhas nahahooldus

Kampuku iluseep koosneb naturaalsetest koostisosadeest, ei sisalda lõhnaaineid, stabilisaatoreid, deodorante, säilitusaineid, kemikaale ega kunstlikke värvaineid. Seda pole katsetatud loomadel ning see on valmistatud Jaapani mägiallikaveega.

Head Uudised GoodNews