1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TERVISE TOETAMISEKS I Kuidas hoida seedeelundkond tervena?
TERVISE TOETAMISEKS I Kuidas hoida seedeelundkond tervena?

TERVISE TOETAMISEKS I Kuidas hoida seedeelundkond tervena?

Seedeelundkond on elundkond, mille ülesanne on organismi varustamine toitainetega. Inimese seedeelundkond koosneb suust, neelust, söögitorust, maost, peensoolest, jämesoolest, pärasoolest ja pärakust. Peale nende osalevad seedeprotsessis ka kaksteistsõrmik, maks, sapipõis ja kõhunääre. Kuidas aga toetada oma seedeelundkonda ja hoida seda tervena?

Täna tutvustame Dr.OHHIRA® prebiootilist pastat. Dr. Ohhira 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega on 100% looduslik vitamiinide, mineraalide ja aminohapete segu, mis toetab ja tasakaalustab seedeelundkonna pH’d ja mikrofloorat. Pastat on mugav võtta lastel ja vanuritel, kes tablette neelata ei saa.

Toidab seedekulglas asuvaid kasulikke baktereid

Pasta sisaldab endas kõike, et hoida seedeelundkond tervena. Selles on probiootikumid, mis on inimese soolestiku loomulikku mikrofloorasse kuuluvad kasulikud bakterid, mis suudavad asuda elama inimese organismi ja selle seisundit positiivselt mõjutada. Lisaks kääritatud puuviljad, ravimtaimed, juurviljad, vetikad ja seened, mis toidavad probiootikume. Ja pH taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, toetamaks üldist tervist.

Pastas on 18 aminohapet, 10 vitamiini, 8 mineraali, 4 orgaanilist hapet ning seda on fermenteeritud viis aastat.

Kasulik toidulisand, eriti lastele ja vanuritele, kes tablette neelata ei saa

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta (5 aastat fermenteeritud) on toodetud samal viisil kui 3-aasta pikkuse kääritamisprotsessiga Dr.OHHIRA® probiootikumid. Tegelikult on nad vägagi sarnased Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumidega – erinevaks teeb nad see, et elusate piimhappebakterite asemel on prebiootilise pasta sees hoopis surnud piimhappebakterid. Selleks, et pasta kotikestesse ilma nende lõhkemiseta pakendada, peab fermenteerimisprotsessi peatama. Fermenteerimise lõpetamiseks kasutatakse kuumutamist, mis tapab elusad piimhappebakterid.


Uuringud näitavad, et piimhappebakterid stimuleerivad ka surnult makrofaage ja tugevdavad immunsüsteemi.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta sobib kõigile, kellel on raskusi kapslite neelamisega (nt vanemad inimesed, lapsed jne). Dr.OHHIRA® prebiootilist pastat võib võtta ka ilma eelneva söögikorrata.

Head Uudised GoodNews