1. Avaleht
  2. Tervis
  3. GOODNEWS KATSETAB I Toimetaja kolm lemmikut Herbazeni toodet
GOODNEWS KATSETAB I Toimetaja kolm lemmikut Herbazeni toodet

GOODNEWS KATSETAB I Toimetaja kolm lemmikut Herbazeni toodet

GoodNewsi toimetaja Joanna Koovit armastab katsetada erinevaid ilutooteid ja sedapuhku proovis ta Herbazeni looduskosmeetika tooteid. Herbazen on käsitsi korjatud Eesti ravimtaimedest valmistatud looduskosmeetika bränd, mis sobib ideaalselt põhjamaisele nahale säilitamaks nooruslikkust. Millised olid Joanna lemmikud?

Joanna kolm lemmiktoodet

  • Freshik – deodorant

“Olen väga ammu mõelnud, et sooviksin enda igapäevase deodorandi vahetada välja mõne loodusliku toote vastu. Proovida olen jõudnud ikka väga paljusid looduslikke deodorante ning kahjuks ei ole ükski olnud nii-öelda piisava kaitsega. Või on need olnud liiga määrivad,” räägib Joanna.

Esiteks meeldis talle, et Herbazeni deodorant lõhnab nii mõnusalt värskelt ja mündiselt, teiseks on seda väga lihte peale kanda, kolmandaks ei ole see siiani mitte ühelegi riidele jälge jätnud ja mis peamine – see tõesti töötab!

“Kuna minu päevakavasse kuulub terve päeva lasteaias lastega hüplemist ja tegutsemist ning peale seda veel kodus enda kolme lapsega sammu pidades, siis võin öelda küll, et pigistasin sellest päeva jooksul maksimumi välja ning ma ei pidanud pettuma. Esimesel päeval panin kotti kaasa “õige” deodorandi, et juhul kui… aga seda juhul kuid ei ole siiani tulnud. Sada protsenti kasutan edaspidi väga pikalt,” rõõmustab ta uue lemmiku üle.

  • Kehakoorija

Imeline lõhn, tekstuur ning see imesiidine nahk, mis pärast seda jääb! Mitte ühtegi kreemi ega õli ei ole peale selle pealekandmist vaja kasutada. Lõhn on dušši all olles väga rahustav.

  • Näo- ja huulepalsam

“Kuna tegu on looduslike toodetega, siis mulle väga meeldis antud huulepalsami juures see, et julgen seda vabalt ka enda pisikeste tüdrukute peal kasutada. See muudab huuled juba peale esimest korda mõnusalt pehmeks! Ja igal pliksil võiks ju olla oma väike “huuleläige”. See kehtib nüüd kõigi Herbazeni asjade kohta, aga mulle väga meeldib nende lõhn. Ei ole tegu mingi parfüümi sarnase lõhnaga, aga see mõnus maalähedane ja looduslik lõhn on lihtsalt imeline. Ja tekitab nii mõnusa “loodusspaa” tunde,” muljetab Joanna.

Tutvu kõigi Herbazeni toodetega siin.

Head Uudised GoodNews