1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TUNNIKE TERVISE HEAKS! Tulekul on loengusari südametervise hüvanguks
TUNNIKE TERVISE HEAKS! Tulekul on loengusari südametervise hüvanguks

TUNNIKE TERVISE HEAKS! Tulekul on loengusari südametervise hüvanguks

Süda9. veebruaril kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8) esimene loeng sarjas “Tunnike tervise heaks”.

Avaloengu teemaks on “Õnnelik süda ja hea tuju“. Kas tead, mida tähendab valem  0 ↔ 3 ↔ 5 ↔ 140/90 ↔ 5 ↔ 3 ↔ 0? Kas naer on südamele hea? Õed selgitavad, kuidas hea tuju aitab hoida südant tervena.

Sarja “Tunnike tervise heaks!” raames peavad aasta jooksul loenguid Eesti Õdede Liidu õed, kes käsitlevad tervisega seotud teemasid, näiteks vaktsineerimine, südametervis, hammaste hooldus ja vaimse tervise olulisus. Loeng kestab umbes ühe tunni ning kõigil on võimalik küsida õdedelt küsimusi.

Eesti Õdede Liidu Tallinna ja Harjumaa piirkonna juhatuse liikme Katrin Poomi sõnul on Eesti Õdede Liidu motoks “Inimese tervise heaks”. “Sellest lähtuvalt on meie arengukava üheks eesmärgiks elanikkonna teadlikkuse tõstmine õigete valikute tegemiseks. See aitab ära hoida paljude raskete haiguste teket, tõsta keskmist eluiga ja kõige tähtsam – tõsta TERVELT elatud eluiga. Loengule ootame kõiki, kes tunnevad huvi õigete valikute vastu ning soovivad juhtlõnga, et muuta oma elu ja tervislikud valikud paremaks,” sõnas Katrin Poom.

Loenguid toimuvad üks kord kuus Tallinna Keskraamatukogus ja Kännukuke raamatukogus. Täpsed ajad leiab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt.

Tallinna Keskraamatukogu direktor Kaie Holm: „Meie raamatukogu visioon – muudame elu rikkamaks – peidab endas ka üleskutset ise oma elu väärtustada. Teades rohkem tervisest, oskame tänu sellele teha oma tervist hoidvaid otsuseid ja saame nii ise oma elu paremaks muuta. Tänan Õdede Liidu õdesid, kes peavad loenguid ja nõustavad inimesi tasuta. Peale loengut tasub kindlasti siis ka raamatukoguriiulitelt üle vaadata, milliseid raamatuid antud teemal veel lisaks lugeda.“

Kõik loengud on tasuta!

Head Uudised GoodNews