1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TV3 VIDEO! Tipp-plastikakirurg Simmo iluoperatsioonidest: kui operatsioon teha, siis ainult enda pärast!
TV3 VIDEO! Tipp-plastikakirurg Simmo iluoperatsioonidest: kui operatsioon teha, siis ainult enda pärast!

TV3 VIDEO! Tipp-plastikakirurg Simmo iluoperatsioonidest: kui operatsioon teha, siis ainult enda pärast!

Dr Siim Simmo ütles 11. aprillil intervjuus TV3-le, et plastmassist kõhulihaseid ta patsiendile tõenäoliselt ei paneks.

Simmo on tipp-plastikakirurg, kelle ampluaasse kuuluvad rindadeoperatsioonid ning näo-, kaela- ja silmalaugude korrigeerimised. Ta on ainuke plastikakirurg Eestis, kes läbinud Põhjamaade plastikakirurgide ühise spetsialiseerumisprogrammi. The Health Clinicu kõrvalt töötab ta ka Helsingi Ülikooli kliinikumis.

On mõni klient ka teie juurde tulnud öeldes, et te paneks talle plastikust kõhulihased või superstaari tagumiku?

Plastmassist kõhulihaseid ei ole keegi küsinud ja seda ma tõenäoliselt ka ei paneks. Suuremat tagumikku ikka küsitakse. Õnneks Eesti inimene on tõenäoliselt põhjamaiselt tagasihoidlik, seega ekstreemseid soove ei ole. Ikka tulevad noored naised ja tahavad palju erinevaid lõikusi. Näiteks rinda, aga äkki veel vaja silmi ja käsi. Vaadatakse kõik üle ja siis küsitakse minu arvamust. Lõpus veel ka küsitakse, et kas mina soovitan neil seda kõike teha. Mina ütlen kindlasti, et ei soovita ja et nad seda ei teeks.

Kõige noorem klient, kes on teie juures käinud?

Kõige noorem on olnud 16-aastane ja tema tuli koos emaga. On tulnud ka noori naisi, kellel on täiuslik rind. Tõenäoliselt nad ise ei teagi seda, sest nad tahavad, et ma nende rindu suurendaks. Olen sellises olukorras mitmeid kordi keeldunud. Minu juures on seetõttu nutetud, uuritud, kas asi on rahas. Kuid minu käsi lihtsalt ei tõuse sellist rinda lõikama.

Tuleb mõnikord ka mees naisega ja ütleb, et naine on natuke väsinud?

Tullakse ka elukaaslasega. Mehed jagunevad kaheks. Ühed on need, kes tõmbavad naist tagasi, et ta seda ei teeks. Kui mina siis ütlen, et ei ole midagi viga, siis sõnavad ka mehed naisele: „Ma ju ütlesin sulle.“ Teine grupp mehi on need, kes nii-öelda on mõjutanud või sundinud. Kusjuures minu vastuvõtul on ka üks lahkuminek toimunud. Naine tuli mehega, ma leidsin sobiva suuruse ja mees hakkas jonnima ja häält tõstma, et tema tahab suuremaid. Palusin mehel lahkuda. Siis neil tekkiski riid. Hiljem kuulsin, et nad läksidki lahku.

VAATA TV3 INTERVJUUD!

Dr. Simmo soovitus on ikka enne mõelda ja pigem mitte operatsiooni teha. Kui teha, siis ainult enda pärast. Nagu klassikud on öelnud: „Tee naise südamesse on läbi silmade, mitte läbi dekoltee.“

Head Uudised GoodNews