1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. VÕITJALE 5000 EUROT! Uus saade „Milline maitse“ kingib võitjale 5000 eurot
VÕITJALE 5000 EUROT! Uus saade „Milline maitse“ kingib võitjale 5000 eurot

VÕITJALE 5000 EUROT! Uus saade „Milline maitse“ kingib võitjale 5000 eurot

milline maitse 4Täna alustab uus meeleolukas retseptisaade „Milline maitse“, milles toidufännid võistlevad oma salajaste retseptidega ning sarja vältel selgub Eesti koduköögis sündinud parim retsept.

Täna õhtul eetrisse jõudvas eelvoorus osaleb 50 hobikokka ja toidugurmaani, kes kõik edasipääsu nimel oma parima retsepti järgi valmisatud roa võistlustulle saadavad. Need on söögid, mis maitsevad nende perele, viivad keele alla sõpradel-tuttavatel, aga kas need saavad heakskiidu ka saate kohtunikelt?

milline maitse 13Teiste hulgas esitleb kohtunikele oma sööki Hiiumaalt pärit pensionär Helle, kes on teinud seenekastme, milles kasutatud lausa 24 erinevat sorti seent ja mis on tema köögi saladuseks olnud juba aastakümneid.

Pealinlane Asko esitleb pannkooke, mis aitavad peojärgsel hommikul pohmelli vastu, Märjamaalt pärit Jüri aga sealiha teravas mandariinikastmes, millest ta loodab uut rahvuslikku jõulurooga.

Lisaks on saates ka tõeliselt üllatavaid kombinatsioone. Näiteks esitleb Tartumaalt pärit kohvikupidaja Ülle oma vanaema retseptikogumikust pärit lambaliha heeringaga. Noarootsist korjatud kuuseokstest teeb aga imeväega kokteili Kaili. Vaata, mida Kaili rääkis oma retseptist:

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=674760″]

Maitsete üle otsustavad kokaraamatute autor Lia Virkus, toidublogija Ragne Värk ja peakokk Riho Heinmets. „Milline maitse“ saatejuht on Toomas Luhats.

Võitjale on enneolematu auhind. Teda ootab preemia, mille suuruseks on 5000 eurot, ning see isuäratav toit, mille autoriks ta on, hakkab olema saadaval Selveri poelettidel üle kogu Eestimaa.

VAATA TREILERIT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=672240″]

Head Uudised GoodNews