1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. VIDEO I Dr Riina Raudsiku immuunsüsteemi tugevdava vee retsept
VIDEO I Dr Riina Raudsiku immuunsüsteemi tugevdava vee retsept

VIDEO I Dr Riina Raudsiku immuunsüsteemi tugevdava vee retsept

Doktor Riina Raudsik on pikaajalise kogemusega arst, kes peab oluliseks, et tõenduspõhine meditsiin ning alternatiivsed tervenduspraktikad teeksid omavahel koostööd inimese tervise heaks. Tema sõnul on palju asju, mida saab inimene kodus enda jaoks ära teha, et tema immuunsüsteem oleks tugevam.

“Olen 42 aastat olnud arst ja alati on õpetatud, et kui bakter saab kehasse, tuleb  põletik,” selgitab Raudsik lihtsalt lahti live-ülekandes dr OHHIRA probiootikumidega. “Põhjuseid on tuhandeid, miks keha keskkond muutub valeks. Siis immuunsüsteem ründab, tekitab põletiku, et saada tasakaal tagasi.”

Kui aga immuunsüsteem on tugev, ei toimugi midagi.

Arsti sõnul on immuunsüsteemi võitlemise märgiks just kõrge palavik, limaskestade põletikud nagu nohu, köha, silma- ja kõrvapõletikud. “Mida tugevam on põletik ja reaktsioon, seda kiiremini see kaob,” selgitab ta keha toimimist. “Tugev immuunsüsteem reageerib tugevasti.”

Et aidata inimestel saada aimu immuunsüsteem toimimisest ja seda tugevdada, on dr Raudsik välja andnud raamatu “Kuidas olla terve”, kus on läbi räägitud kogu seedetrakt. Tema sõnul töötavadki kõik organid just meie ainevahetuse nimel.

Live-ülekandes jagas Raudsik ka lihtsat nippi immuunsüsteemi tugevdamiseks – kuidas valmistada ning juua kodus tervist tugevdavat joogivett.

Joogivee valmistamine kodus:

2 liitri vee kohta LISA ½ teelusikat Himaalaja soola ja ½ teelusikat bikarbonaatsoola (4-soola pulber, Na-bikarbonaat või korallpulber).

Juua oleks mõistlik 100-200 ml korraga, jagades nii päevase veekoguse ühtlaselt, kuna neerud vajavad uriini tootmiseks ja ühtlase arteriaalse vererõhu hoidmiseks pidevalt tegevust.

Head Uudised GoodNews