1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. VIDEO I Eriolukorras on tervise säilitamine tahtmise küsimus
VIDEO I Eriolukorras on tervise säilitamine tahtmise küsimus

VIDEO I Eriolukorras on tervise säilitamine tahtmise küsimus

Eriolukorra tõttu on suletud paljud harjumuspärased kohad, kus sai mõnusalt treenida või lihtsalt nautida aega iseenda ja oma mõtetega. On iseenesestmõistetav, et praeguses olukorras pole mõistlik inimestega külg-külje kõrval aega veeta, sest peame kõik täitma 2 x 2 reeglit.

Seetõttu tuleb kindlasti leida lõõgastumise ja trennivõimalusi kohtades, mis on tehtud maksimaalselt turvaliseks ning vastavad kõigile eriolukorra nõudmistele.

Täna saate aimu ühest meetodist, mille väärtuseks – lisaks mõnusale ja turvaliselt puhtale miljööga salongile – on oma keha võitlusvõime tõstmine. See omakorda aitab võidelda viiruste ja halbade bakteritega.

Kuna praeguses olukorras on desinfitserimine ning nakkusohu vältimine eriti suure fookuse all, tutvustab Eesti rullmassaaži edendaja ning juhtiv turuliider Beautiful Me kehasalong, milliseid erimeetmeid kasutatakse, et kaitsta kliente ja ka oma töötajaid, et immuunsust tõstva rullmassaaži nautimine oleks ohutu. Ettevõte teeb koostööd arstide ja spetsialistidega, et pakkuda teavet ja abi inimestele, kes soovivad oma organismi tugevdada.

Kliendi võtab vastu sooja naeratusega Beautiful Me kehasalongi perenaine, kes alustuseks selgitab erimeetmeteid ning palub minna käsi pesema. Kätepesuks on desinfitseeriv vahuseep. Esmakülastuse korral täidetakse vajalikud paberid ning tutvutakse võimalike vastunäidustustega.

Perenaine selgitab kohapealseid tingimusi, mis hoiavad eemal võimalikust viiruseohust. Alates sissepääsust desinfitseeritakse kõik puutepinnad, kaasa arvatud ukselink. Riidepuud, pastakad, lauapinnad ja teised puutepinnad saavad paraja koguse kanget desinfitseerivat ainet iga tunni järel. Laudadelt leiame desinfitseerivad salfrätikud, kuid ajakirjad, ajalehed ja voldikud on eemaldatud, kuna nende desinfitseerimine on keerukas. Masinaid ja puutepindu puhastatakse iga kliendi järgselt. Kõik riideid, mis on vajalikud rullmasaaži treeninguks, on kohapeal olemas. Neid pestakse ning kuivatatakse kõrge kuumusega masinas ning kuivatis, mis kindlustab täieliku puhtuse. Masinat ennast puhastatakse ainega, mis tapab kõik kahjulikud bakterid, kusjuures seda on tehtud alati ka enne erimeetmeid. Nüüd on lisatud ka treeningmasina ümbruse desinfitseerimine, millega klient rullmassaaži nautides kokku võib puutuda.

Kuidas näeb välja üks tunnine sessioon?

Nüüd ongi aeg minna masinale, mis paneb alguses kohe naeratama. Miks? Rullmassaaž algab jalataldadest ning enamustele inimestel paneb see terve esimese minuti meeldivalt naeratama, sest kõdi ja hea tunde segu tõstab koheselt meeleolu. Naeratus ja naermine on teraapia juba iseenesest. Edasi liigutakse erinevaid kehaosi masseerivate asenditega lümfi liikumise suunas alt üles. Kokku tuleb 56-minuti jooksul läbida 15 erinevat asendit, mis rullivad ja mudivad läbi kogu keha läbi just nii intensiivselt, kui klient soovib.
Rullmassaaž ise paneb tööle keha vereringe ja massaži tulemusena stimuleerib lümfiringet. Kuna lümfiringe töö on tihti aeglane, siis rullmassaaž paneb selle kiiremini tööle. See omakorda paneb kehas liikuma elutähtsad protsessid. Lümf koosneb suurel hulgal veest. Teada on, et seisev vesi läheb halvaks – nii on ka lümfi puhul. Seisev lümf ei saa täita oma ülesannet, milleks on halbade bakterite ja jääkainete kahjustustamine ning selle tulemusena saavad alguse väga paljud probleemid kehas. Lümfisüsteem on tugeva tervise vundament. Kui see vundament on nõrk, tekivad koheselt probleemid ka ülejäänud „hoones“ ehk inimese kehas.

Pikemalt saab rullmassaažist lugeda siit.

Oluline on rullmassaaži kuuri ajal tarbida ohtralt mineraalidega vett. Vee tarbimise vajaduse kohta saate lugeda siit.

Rullmassaaži järgselt tuleb taas pesta käsi ning vahetada tagasi oma riided.

Veelkord tuleb rõhutada, et iga masin asub eraldi ruumis, mis tähendab, et salongis on võimalus hoida nõuetekohast distantsi.

Eriolukorra tõttu on loomulikult kohustus hoiduda avalikest kohtadest inimestel, kellel on kokkupuuteid haigetega või kes on ise haiged. Nii paluvad ka Beautiful Me kehasalongid, et inimesed oleksid vastutustundlikud ning kasutaksid kõiki vajalikke meetmeid, et keegi ei nakataks ennast ega ümberkaudseid.

Beautiful Me kehasalong teeb endast kõik oleneva, et kliendid saaksid turvaliselt tõsta oma tervise vastupanuvõimet ning hoida keha aktiivsena. Olge aktiivsed, kuid hoolsad nii enda kui oma kaaslaste suhtes!

Vaata ka videot, kuidas Beautiful Me kehasalong erimeetmeid rakendab!

Head Uudised GoodNews