1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VIDEO! Unistuste töö: Dormeo otsib professionaalseid magajaid
VIDEO! Unistuste töö: Dormeo otsib professionaalseid magajaid

VIDEO! Unistuste töö: Dormeo otsib professionaalseid magajaid

Magamistoatoodete bränd Dormeo palkab 15. märtsil tähistatavaks rahvusvaheliseks unepäevaks enda poodidesse professionaalse magaja.

Magamisproff pole mingi suvaline unimüts, kes loengus rahulikult sliipi paneb või kontoris vargsi uinub. Professionaalne magaja pole laiskloom, luuser ega juhutukkuja, vaid sihikindel tüüp, kes magamist lihtsalt üle kõige armastab – keegi, kes tunneb, et magamine on maailma mõnusaim tegevus ega kõhkle tervet päeva selle alla panemast.

„Me oleme hea une eksperdid ja tähistame rahvusvahelist unepäeva igal aastal erinevates riikides,“ ütles Dormeo brändijuht Ele Siitka. „Sel aastal võtsime teema päris suurelt ette ja räägime ka Eestis nii une kvaliteedist kui ka tähtsusest.“

Kvaliteetuni on sama oluline nagu tervislik toit ja liikumine. See paneb aju paremini tööle ja tugevdab immuunsüsteemi. Uni pole laisklemine, vaid kujutab endast baasvajadust, mille kvaliteedist sõltub tervis ja meeleolu.

Unistuste unetööle saab kandideerida kuni 8. märtsini netiküljel dormeomagaja.ee. Magamine leiab aset 15. märtsil Dormeo ja Top Shopi poodides Tallinnas, Tartus ning Rakveres.

Rahvusvaheline unepäev tõstab fookusse une tähtsuse ning uneprobleemide tagajärjed ja lahendused. Et sillutada teed mugava ja rahuliku uneni, keskendub Dormeo enda magamistoatoodete arenduses nii tervisele, hügieenile, innovaatilistele materjalidele ja tehnoloogiatele kui ka laiale tootevalikule.

Dormeo missioon on olla individuaalse mugavuse nõustamises ja pakkumises parim. Ettevõtte eesmärkide keskmes asub nauditav, tervislik ja suurepärase disainiga magamiskeskkond. Nii lähtubki Dormeo enda madratsite ja muude magamistoatoodete pakkumisel igaühe individuaalsetest vajadustest, et ööuni muutuks võimalikult kvaliteetseks ja rahulikuks.

Unistuste unetööle saab kandideerida SIIN!

Head Uudised GoodNews