1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Virtuaalse tervisemessi ettekandeid saab ka järelvaadata
Virtuaalse tervisemessi ettekandeid saab ka järelvaadata

Virtuaalse tervisemessi ettekandeid saab ka järelvaadata

Virtuaalsel tervisemessil “Tervise sõnum” on eripakkumistega väljas üle 25 kohaliku asutuse ja firma.

Nende seas on näiteks spordiklubi ja veekeskus Reval-Sport, kes pakub messil kahte liikmepaketti erihinnaga. Joogakoolitaja Marilyn Jurman tutvustab Inbodhi Yoga treeninguid. Treeningstuudio HAF pakub allahindlust mitmetelt unikaalsetelt treeningutelt ja protseduuridelt. Toidulisandite tootja Nor Vita spreivitamiine on messil võimalik osta erihinnaga. Kehasalong Beautiful Me teeb messil kingituse igale salongi esmakülastajale. Ravimitootja Grindex pakub soodushinnaga erinevaid valu leevendavaid salve ja nahakahjustusi ravivaid kreeme. Tallinna Botaanikaaed tutvustab oma taimede väljapanekut. Toidulisandite tootja Ipharma pakub erihinnaga kõiki oma tooteid. Hambaravi ettevõte Läänemere Hambakliinik hoolitseb teie hammaste eest.

Tänane messipäev on pühendatud seksuaaltervisele. Kell 11 alanud programmis saab kuulata ettekandeid üheksalt selle ala spetsialistilt, kes räägivad muu hulgas suguhaiguste vältimisest, naiste reproduktiivtervise ja hormoonide seosest ning ka sellest, kuidas väärtustada paremini ennast ja oma keha. Esinejate seas on näiteks seksuaalkoolitaja Epp Kärsin, loodusterapeut Reelika Kalmet ja seksuaalhariduse ekspert Kristina Birk-Vellemaa.

Kogu programmiga saab tutvuda siin. Kui õigel hetkel ei ole võimalik otseesinejat kuulata, saab ettekandeid hiljem ka järelvaadata.

Head Uudised GoodNews