1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VÕIMALIK KOGEDA TÄNA! Karl Nieleri helimassaaž tungib inimese sügavustesse ja avab need iseendale
VÕIMALIK KOGEDA TÄNA! Karl Nieleri helimassaaž tungib inimese sügavustesse ja avab need iseendale

VÕIMALIK KOGEDA TÄNA! Karl Nieleri helimassaaž tungib inimese sügavustesse ja avab need iseendale

Karl NielerTäna, 25. augustil, leiab Taevas ja Maa Keskuse Kristalltemplis aset ainulaadne muusiku Karl Nieleri helimassaaž, mille tekitab 30 sepistatud kõrge kvaliteediga kõlakausist, 3 wuhani feng-gongist, 6 tiibeti kloostrikellukesest, 9 tingsha zimblist ja kahest prantsuse shantist koosnev pillide kooslus ehk “ÜrgHeliRuum”. Helimassaaž kristallide keskel on ainulaadne kogemus.

Loetletud pillid häälestuvad omavahel imeliselt. Kogu loodus koosneb võngetest ja helid on meile kuuldavaks saanud võnked. Kogu meile nähtav maailm on osa sellest lõpmatust muusikast. Kõlakausside tugevad võnked ja pikalt haihtuvad helid ei paku mitte ainult lõõgastumist, nad avavad uksed sügavale iseendasse või kaugele kosmosesse.

Helimassaaži käigus on võimalik kõlakaussidega n.ö. “kokku sulada”, sel ajal hajuvad kuulmise ja kuulamise, kompamise ja mõtlemise piirid, igal ühel tekivad oma visioon, pildid, värvid, kõik nagu aeglustuks ja vaibuks, ja aeglustub ja vaibubki.

Karl Nieler viib su tunnisele puhkuserännakule, eemale linnamürast kaunite helide saatel. Tule helimassaažile üksi või sõbraga ja sinust saab sügav org, kuhu voolavad ilusad helid ja võnked, mis inspireerivad südant ja hinge rahulikumale elurütmile.

Lase oma hingel laulda ja heliseda!

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

VAATA TELESAATE “TERVE TERVIS” VIDEOT!

Head Uudised GoodNews