1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Wim Hofi meetodi instruktor kõneleb sarjas “Tervise teerajad”
Wim Hofi meetodi instruktor kõneleb sarjas “Tervise teerajad”

Wim Hofi meetodi instruktor kõneleb sarjas “Tervise teerajad”

Kadaka Konverentside sarjas “Tervise teerajad” tutvustab 11. novembril Wim Hofi meetodit ja selle hingamistehnikaid meetodi sertifitseeritud instruktor Madis Meister.

Hollandlane Wim Hof, keda tuntakse ka kui Jäämeest, on ekstreemsportlane, kes on tuntud oma võime poolest taluda külmakraade. Tema meetod on lihtne, kuid võimas vahend toetamaks ja tugevdamaks oma füüsilist, emotsionaalset ja vaimset tervist. Meetodi seovad ühtseks tervikuks kolm alustala: hingamisharjutused, külmatreening ja meeletreening. Töötuba tutvustab kõiki kolme suunda, keskendudes sügavamalt Wim Hofi meetodi praktilistele hingamistehnikatele.

“Wim Hofist ja temanimelisest meetodist on kuulnud paljud, kuid vähesed teavad, mida see endas päriselt sisaldab,” märkis koolituste koordinaator Leelo Lehtla. Tema sõnul on töötuba Madis Meistriga suurepärane võimalus süveneda sellesse põhjalikumalt. “Tunnustatud juhendajana on Madisel palju kogemusi mitte ainult õpetajana, vaid ka meetodi praktiseerijana, mistõttu oskab ta hästi toetada nii algajaid kui ka edasijõudnuid.”

“Wim Hofi meetod oli minu jaoks puuduv lüli, mõistmaks, et minu keha on minu tempel, minu sõiduvahend ja selle eest tuleb pidevalt hoolt kanda,” tutvustab Madis ise, kuidas ta leidis tee meetodini. “Mulle meeldib inimestega ühenduda läbi tunnetuse, väljenduse ja kohalolu.”

Head Uudised GoodNews