1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Eucerin tõi turule kaks uut nahahooldustoodet, mis aitavad kiirendada aknejärgsete laikude kadumist
Eucerin tõi turule kaks uut nahahooldustoodet, mis aitavad kiirendada aknejärgsete laikude kadumist

Eucerin tõi turule kaks uut nahahooldustoodet, mis aitavad kiirendada aknejärgsete laikude kadumist

Dermakosmeetika brändi Eucerin Dermopure sari sai täiendust kahe uue tootega, mis aitavad vabaneda aknejärgsetest tumedatest nahalaikudest ehk hüperpigmentatsioonist.

Aknejärgsed laigud nahal mõjutavad enamat, kui ainult välimust

Kuni 95% noorukitest ja 40% täiskasvanutest on aknega hädas olnud. Lisaks nahale avaldab see kahjulikku mõju ka vaimsele tervisele. Küllalt palju on neid, kelle enesehinnang ja sotsiaalsed oskused on akne tõttu kannatanud.

Tarjo on aknega võidelnud alates 2009 aastast. “Oma probleemse näonaha tõttu tegin noorena kõik, et mind poleks ühelgi fotojäädvustusel, ma tundsin piinlikkust ja arvasin, et ei ole väärt seetõttu pildil olema. Avalikus kohas oli alati kapuuts peas ja nägu maas. Ärgata iga hommik teadmisega, et oled andnud endast kõik, et nahk paraneks, kuid ometi on peegelpilt sama, oli raske. On olnud ka selliseid olukordi naisterahvastele lähenedes, saan aru, et nad vaatavad mu nägu ja annavad mõista, et mul pole mingit võimalust. See mõjus too hetk laastavalt,” rääkis Tarjo.

Foto: Unsplash

Raskekujulisest aknest vabanemiseks tuleb kindlasti kasutada ravimeid, kuid paranemisel jäävad enamasti näonahale tumedad armistunud laigud ehk naha põletikujärgne hüperpigmentatsioon. Tumedad laigud võivad ka pärast aknest vabanemist püsida näol veel aastaid.

Lahendus on olemas

Dermakosmeetika bränd Eucerin tõi turule kaks uut nahahooldustoodet, mis aitavad kiirendada aknejärgsete laikude kadumist. Eucerin Dermopure Triple Effect seerum ja sama sarja kaitsev emulsioon SPF30 on tõestanud oma võimekust aknejärgses nahahoolduses. Lausa 95% kasutajatest ütlesid, et toodete kasutamisel vähenesid aknejärgsed tumedad laigud.

Uus Eucerin Dermopure Triple Effect seerum sisaldab ainulaadset ja patenteeritud toimeainet tiamidooli, mis neutraliseerib ja pöörab tagasi hüperpigmentatsiooni, kõrvaldades selle algpõhjuse: melaniini moodustumise nahas. Koostoimes põletikuvastase likohalkoon A ja keratolüütilise salitsüülhappega vähendab seerum aknejärgseid nahalaike juba pärast kaht nädalat kasutamist.

Uus Dermopure kaitsev emulsioon SPF30 kaitseb aknejärgset nahka päikesekiirgusest tingitud tumenemise eest, kontrollides samal ajal ka nahaläiget. See sisaldab tõhusaid filtreid, mis blokeerivad ultraviolettkiirgust (A ja B), mille päikesekaitsefaktor (SPF) on 30. Antibakteriaalne dekaandiool aitab vältida laike ja likohalkoon A rahustab ärritunud nahka.

Janeta enne ja pärast

Efektiivsus suureneb, kui mõlemat toodet kasutatakse koos

Mitu aastat aknega võidelnud Janeta, kes kasutas uusi Dermopurei sarja tooteid kuu aja jooksul igapäevaselt kinnitab, et juba paari nädalaga nägi ta näonaha paranemist: “Nägin juba paar päeva pärast Eucerin Dermopure Triple Effect seerumi ja emulsiooni kasutusele võtmist, kuidas põletik mu põskedel taandub ning nahk paraneb. Dermopure aknejärgsed kreemid on mu naha teinud normaalseks, miski ei kisu enam ja paari nädalaga olen jõudnud punkti, kus pole mul tekkinud ühtegi uut vistrikku. Nahk on puhas, hingab ja paraneb iga päevaga,” jagas Janeta.

Võlusõna on TIAMIDOOL

Eucerini kaubamärki omav ettevõte Beiersdorf uuris ja testis 10-aastase teadusprojekti käigus enam kui 50 000 võimalikku koostisainet, mis aitaks vähendada pigmendilaike. Tiamidool tõusis teiste seas esile ja on nüüdseks end tõestanud juba paljude naiste elusid muutnud Eucerin Anti-Pigment sarja toodetes.

Uued Dermopure sarja tooted aitavad nüüd ka neid, kellel on aknejärgne hüperpigmentatsioon ehk tumedad armistunud nahalaigud. Mõlemad tooted on kerged, ei ummista poore ning aitavad vähendada läiget.

Head Uudised GoodNews