1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Kadrina vaimse tervise inspiratsioonipäev tuleb taas
Kadrina vaimse tervise inspiratsioonipäev tuleb taas

Kadrina vaimse tervise inspiratsioonipäev tuleb taas

Juba kolmandat aastat toimuv noorte vaimse tervise teemaline inspiratsioonipäev leiab aset 24. novembril kell 16.00 Kadrina huvikeskuses. Selle aasta tunnuslause on “Kasvamine endaks” ja lavale astuvad näitleja Märt Avandi, toitumisspetsialist Tagli Pitsi, telenäod Keili Sükijainen ja Kertu Jukkum ning Pimedate Liidu esimees Jakob Rosin. Vaheldust pakuvad ka üllatusesinejad ning õhtu lõpetab noortebänd Minimal Wind.

Lisaks inspiratsioonipäevale toimub noortele väljasõit Tallinnasse Tervisemuuseumisse, Kadrina keskkooli tullakse läbi viima korgijoogi teemalist loengut ning kuuajane projekt lõpeb Punase Risti ja jooga töötoaga.

“Projekti fookusteemad sai kokkupandud koostöös Kadrina valla Noortevolikoguga, kes esindavad noorte häält. Inspiratsioonipäeval saab kuulata arutelusid teemadel sõltuvused ja vaimne tervis, toitumine, tervisesport ja harjumused, vigadest õppimine ja teraapia ning “normaalsus”,” tutvustab programmi selle aasta peakorraldaja Liis Lillemägi.

Inspiratsioonipäeval saab kuulata arutelusid teemadel sõltuvused ja vaimne tervis, toitumine, tervisesport ja harjumused, vigadest õppimine ja teraapia ning “normaalsus”.

  • Üritusel osalemine on tasuta ja oodatud on kõik noored vanuses 14+ ja noortega töötajad nii Lääne-Virumaalt kui ka kaugemalt.
Head Uudised GoodNews