Retsept! Väge täis võileivad toekaks hommikusöögiks või vahepalaks
Vii võileiva valmistamine järgmisele tasemele ning tee meisterkokk Joel Ostrati loodud retseptide järgi omale üks eriti väge täis ning toekas hommikusöök. Külluslikud ning seemnerikkad võileivad sobivad suurepäraselt ka täitvaks vahepalaks, mida kooli, tööle või matkale kaasa meisterdada. Hooajale kohaselt on retseptidesse lisatud ka vürtse, et hoida organism seest soojana. Koostisosade kasutamisel soovitab Ostrat lähtuda oma isust ja vürtsitaluvusest ning sättida komponentide kogused julgelt oma äranägemise järgi.
BIG BASTARD BURGERLEIB
Vaja läheb
värsket salatimiksi
oliiviõli, pipart, soola
1 pihv
1 tšilli
tüümiani
2 küüslauguküünt
2 viilu Cheddari juustu
Fazeri seemnerikast Seemnepala
light majoneesi
grillsalatit
võileivakurki
tomatit
Valmistamine
-
Sega salatimiks oliiviõli, pipra ja soolaga
-
2.Prae pannil pihv koos oliiviõli, tšilli, tüümiani, kahe küüslauguküüne ja Cheddari juustuga
-
3.Lisa röstitud Seemnepalale majonees, tomativiilud, praetud pihv, grillsalat, kurk ja salatimiks ning kata teise viilu palaga
SPICY FAZER
Vaja läheb
sinki
pepperonit
juustu
jalapenot
Fazeri seemnerikast Seemneleiba
Röstitud peedihummust
light majoneesi
tilli, peterselli
Valmistamine
-
Sega omavahel majonees, till, petersell ja peedihummus
-
Lisa röstitud Seemneleivale eelnevalt segatud määre, juust, kurk, pepperoni, sink ja viilutatud jalapeno ning kata teise viilu leivaga
-
Lõika võileib pooleks ning serveeri meelepäraselt